gördüğüm en iyi paylaşımsitesisiniz ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sifujack

New member
Reaction score
0
ama neden bilmiyorum en dandik sitelerden bile daha geç açılıyor bu site bunu sebebi nedir birde çözüm yolu nedir bu sorunu çözerseniz en çok dolaşılan site olacak bu site mesela aradığımı sonradan burda arıyom ve başka yerde bulamadığmğ buluyom hızlı açılan sayfaları olsa sadece burda ararım bu bi öneridir hoşgörün saygılar:goz:

403 bin üyeye sahip bi forumdasın bahsetmiş oldugun ufak çaplı dandik forumlar diye tabir ettigin forumların 10 20 bin üyeleri vardır 403 bin üyeyi barındırabilmek onların sayfa isteklerini karşılayabilmek çok mümkün olmasa gerek ama elimizden geldigince yeni sunucular yeni configürasyonlarda denemeler i başlamıştır en kısa zaman içersinde hh daha hızlı belkide google kadar hızlı görebiliceksiniz =) hep daha iyisi için çalışıyoruz ufak tefek şeyleri hoş görün sizde bizim gördügümüz gibi :)

açıklamanız için teşekkürler dediğim gibi öneridir bu şikayet eleştiri değil ve bu siteyi sevdiğimdendir yazdıklarım siteyi hızlı görmek hepimizi mutlu edecek benim hızlı bağlanmamın yolları varmıdır acaba

baglantın ne kadar yükse olursa veri alışı akışı aktarım hızı artmakta buda siteleri daha hızlı açmanı saglar mesala bende 4mbit baglantı var site yavaşlıgını yaşamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri