Görüntü bozukluğu hakkında yardım..!!

Erdemedre

New member
Reaction score
0
Öncelikle herkese merhaba..arkadaslar bnm bi sorunum var yardımcı olabileceğinizi umuyorum..Oyun esnasında
görüntü bozukluklarıyla karşılaşıyorum aşağıdaki SS lerden bakabilirsnz..lütfen yardımcı olun sorun nerede?
Yazılımsal mı yoksa donanımlarda mı bi sorun var lütfen..:huh:

Sistem Özellikleri:

Anakart:Asrock 775Dual-880Pro 775Dual-880 Pro
İşlemci :pentium 4 2.6
Ram: 2gb DDR2
Ekran Karti : Ati Saphirre HD3650 512mb 128bit Pcı-espress 16x
HDD: 160 gb SATA

Arkadaslar yardımlarınız için şimdiden tşk ediyorum.:001_rolleyes:

http://www.hizliupload.com//img/834119Crysis-2009-10-05-15-51-10-45.jpg
http://www.hizliupload.com//img/301288pes2009-2009-10-05-15-56-26-01.jpg

Bunu her oyunda yapıyo mu ? ekran kartında sorun oldugunu düşünmüyorum aslında

crysıs ıcın yuklenmesı gereken programlar var onları kurmadıgın ıcın yapabilir cünkü o programları kurmadan actıgımda, oyunu basıma geldi bi kaç sefer ama her oyunda yapıyosa ekran kartını cıkarıp onboard da dene crysıs oyununu acamazsın tabii :D daha düşük seviyede oyunlarda dene bakalım sorun devam edecek mi ..

sorun sadece crysis de değil arkdasm ya pes2009 da far cry2 de fln fln bi cok oyunda bu sorun olusmakta :S

ekran kartında da bi sorun yok ya baska Pc lere takıp denedik oyunları tıkır tıkır onyattı hiçbi sorun olmadan :S

Sürücü paketlerini güncelle, direct x güncelle, ve onlarda olmazsa kaldırıp tekrar kur.
Kurulum esnasında sistemi başka pro ve oyunlarla meşgıul edincede yapıyor aynı hatayı.Ben karşılaşmıştım..

driverları güncelleyip denedik..direct-x i güncelledik denedik sonuc aynı hatta yetinmeyip format attık öyle denedik sonucda bi değişiklik yok hani ne yapıcaz anlamadım..şaştık kaldık ya..

Hocam sorun agp portunda olabillir. veya bir uyumsuzluk sözkonusu olabilir.

hmm ama Kart Pcı-express..ne gibi bi uyumsuzluk olabilir ki acaba ? ANarkat yada işlemci gibimi ?

Geri