Görüşlerinize İhtiyacım War?

GaRF!€LD

New member
Reaction score
0
Ben bu sene oks sınavına gircem nereye nasıl gideceğime hangi meslegi seçiceğime karar veremedim hep kararsızım zati bu konularda

Bir kaç sorum olcak ve görüşlerinizi bekliyorum!

Oks sınavında sonra eger kazanamassam düz liseye paralı geçiş yapsam olurmu?

meslek lisesine gidepde orda üniversitede istedigim bölümü seçsem olurmu (mesela meslek lisesinde elektirik okusam üniversite java veya bil. prog ve bil.mühendisliği olurmu

Veya en iyi meslek dalı

Görüşlerinizi bekliyorum

şimdiiden tşk

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

Kazanabilirsen Hiç Beklemeden Git Ama Sonradan da Pişman Olacağın Veya da Yapmak İstediğin Bir Yola da Sapma. Şimdi Aklında Olan Lise Veya Kazanacağın Lise Hakkında Bilgi Edin. Bugün Anadolu Gibi Bir Lise Okursan Diğer Liselere Göre 1 Adım Öndesin Demektir.

Ha Eğer Düz lise Veya da Meslek Lisesi İstersen Buna Da İyi Karar Ver. Bugün Şöyle Birşey de Var. Eğer Sen Meslek Lisesinde Okursan Liseyi Bitirsen de Kendine Ait Bir Meslek Yapabilirsin. Yani Anlayacağın Normal Sokakta Olan Bir Esnafın Diplomalı Ve Daha Üst Nertebesinde Sayılırsın. Yok Eğer Benim hedefim 4 Yıllık Ben Okuyup da kazanıp Daha İyi Yerlere Gidecem Diyorsan Önce Anadolu Sonra Düz Lise Tercihin Olsun!!!:) :)

baq ben gusel sanatlar okuyorum şuan daha doğrusu okuyordum =)
baq benje sefdiin meslei sec baq ben şuan tum ailemin engellemelerine ragmen hayallerimin peşinden koştum ve nihayet istediimi yaptım emsallerim 5 parasız ac takılıyor ama allah sukur benm SEFDİİM MESLEĞİ YAPTIIM İÇİN gelejek kaygım yok çunki insan sefdii işi kaliteli yapar unutma

GaRF!€LD;2918139' Alıntı:

meslek lisesine gidepde orda üniversitede istedigim bölümü seçsem olurmu (mesela meslek lisesinde elektirik okusam üniversite java veya bil. prog ve bil.mühendisliği olurmu

meslek lisesine gidersen o bölümleri secemiyosun önleri kapalı suan ama zaman ne gösterir bilemem ama bence gitme:goz:

meslek lisesi gibi bir hataya duşme bence ben anadolu meslek lısesı bilgisayar donanım okudum su an sınavsız geçiş ile universitede programcılık okuyorum okuyorum ama nasıl okuyorum bende bilmiyorum walla okula gitmeden mezun oldum denebilir liseden, geleyım asıl konuya kendi performansını az çok tahmin ediyorsundur egerki meslek lisesine gidip 4 yıllık bir okula gecerım dersen kı sadece bilgisayar ogretmenlıgıne geçebılıosun sınavsız geçişle muhendislik için yine ossye gırmen gerekli benm gibi programcılıga yani 2 yıllık okullara geçiş yaparsan dıploman lıse dıplomasından pek farklı olmaz mezun olunca. Bilirsin bu ülkede işler torpille yuruyor torpilin olursa guzel bi iş ayarlarsın kendine ileride iyi bir şirkette geçinir gidersin

bak meslek lisesini bitirdim kardeş kesinlikle tavsiye etmiyorum
sana şöyle söylim düz lisenin süperine git öss de çok işine yarar beni dinle sen
çünkü istediğin bölümü seçiyosun akıllı davran meslek lisesinden uzak dur!!!!

ne olursa olsun kimseye kulak asma sevdigin meslege gidebilecegin bi liseye git ;)

sonra üniversite çekilmez olur

bence arkadaşların dediği gib normal liseye git anadolu lisesi mesela

ordan bilgisayar,ekonomi veya elektrik oku derim

Geri