Gökkuşağı GüLLeri (:

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Aynı gül üzerinde birden çok renk taşıyan gökkuşağı gülleri ya da nam-ı diğer 'mutlu güller' son zamanların en ilginç hediyesi olacak gibi duruyor.

56907.jpg

56908.jpg

Kırmızı gül; tutku ve romantizmin sarı gül; arkadaşlığın simgesidir. Pembe gül ise minnettarlık ifadesi... Ama eğer kafanız karşıksa ya da karşınızdakine net bir mesaj vermek istemiyorsanız bu güllerden yollamayı deneyebilirsiniz.

56909.jpg

56910.jpg

Gökkuşağı gülü hayatına krem rengi olarak başlıyor. Ardından da yapraklar sap yoluyla suya yerleştirilmiş farklı renk özlerini alıyor. Bu işlemin tamamlanması 12 saat ila 24 saat arası sürüyor ancak işlemin nasıl gerçekleştirildiği üretici tarafından bir ticari sır olarak saklanıyor.

56911.jpg

56913.jpg

Hollandalı çiçekçi Peter van de Werken uzun saplı Vendela güllerini alıyor ve onları rengarenk boyayarak tüm dünyaya satıyor.

56914.jpg

Güller kokusunu kaybetmiyor ve neredeyse normal güllerle aynı sürede solmadan dayanabiliyor

56915.jpg

Son bir yılda satılan gökkuşağı gülü sayısı 1 milyona yaklaşmış. Özellikle ülke bayrağını çağrıştıran sarılı mavili güller İsveç'te çok popüler... Japonya ve İtalya da en çok satış yapılan ülkeler arasında yer alıyor

Bu güzel güllerin belki tek kusuru fiyatı... Gökkuşağı güllerinin tane fiyatı 60 lirayı düzine fiyatı ise 150 lirayı buluyor. Yine de "Sen buna değersin." mesajını göndermek için bu güllere ihtiyaç duyabilirsiniz.

Ben hiç gökkuşağı görmemiştim senden önce.........diye döküldü dilimden konu başlığını görünce

Ben hiç gökkuşağı görmemiştim senden önce :)
güzelmiş
bu gülleri verirken belki bu not düşünülebiLir :)

Söz bana ait..Gülü satanlardan telif haklarımı isterim :)

ben bunu şiirimde kullanırım cezama razıyım sevdim bunu :)

Kullanabılırsın tabı sana beleş nede olsa senın konuda ünlenecek sözüm :)

Geri