Gökhan Zan Transferi iyi mi

Gökhan Zan Transferi Doğru Mu ?

• Kullanılan toplam oy
    100
yanLış..
kötü bir Türkiye MiLLi Takım defansı: Hakan BaLta - G.Zan - Servet - Sabr,
hayırLısı..

bir bjk li olarak , bizim adımıza iyi oldu diyorum. :) Sürekli sakat bi adamımız eksik olmuş oldu .

O adamın olduğu defansta ben tereddütle izlerim maçı,hem ikiside(Servet-Gökhan) uzun ağır oyuncular hata çok olur,benim görüşüm bu...

beleş malın kalitesi beş para etmez derler

ama yinede zaman gösterecek

Başta kötümser yaklaşmama rağemn Serveti
ilk aldığımız zamanlar ki durumu hatırladım ve
sonra Galatasaraydaki parlayışı..Sakatlığı ve yaşı
engel olmaz ise İkinci Baharını yaşayabilir burada.

yanLış..
kötü bir Türkiye MiLLi Takım defansı: Hakan BaLta - G.Zan - Servet - Sabr,
hayırLısı..

Abooooov. Sen defansı sayınca kafama dank etti. Bunların hepsi de saatli bomba. Mk. bırakın beki ağbicim. Uur Uçar oynar orda g. zan ve server ne kadar sakat bir ikili yav. Her maçta banko 2 gol yeriz. Bir uzun adam oynarsa bir de kısa veya hızlı adam oynar. Bu ikisi kı*ını kaldırana kadar iş leo franco ya kalır. :gulumseCocuk:

Mutlaka fırlama bir :)D) stoper lazım bize. H. Balta da nasıl bir adamdır hala çözemedim. Vasat biri. Ne iyi ne kötü. V. Yaman oraya daha uygun gibime geliyor.

Acil stoper lazım... :D:D:D

Klasik çift isim ad soyad modasına uyup ( bknz. ibrahim toraman, Mehmet topuz) ismini akıllarda tutmayı becermiş gereksiz futbolculardan biri...

Kendisini ne milli takımda haz ettim ne beşiktaşta...

zaman gösterecek diyorum avrupadan veye güneyamerikadan daha kötüsünü alacaklarına sonra satmak icin uğraşacaklarına iyi olmuş transfer belli olmaz yakın servet in yine fransa sevdası cıkarsa işe yaraya bilir

Geri