Gökhan Zan isyan etti

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
9447_B_gokhan027.jpg

Ligde sadece 7 maçta forma giyen Gökhan Zan isyan bayrağını açtı. Haksız yere eleştirildiğini söyleyen milli futbolcu, “Bonservisim elimde olmasına rağmen bir yere gitmedim ve burada kaldım. Geçen yıl sakatlıklar nedeniyle formamdan ayrı kalınca, kendimi kulübüme borçlu hissettim. İmzamı attım ve mutluyum. Ancak bazı nedenlerden dolayı, birileri beni günah keçisi ilan etmeye kalktılar. Kısmen de başarılı oldular” diye konuştu.

Yabancılara taş attı

Yerli futbolcuların daha çok eleştirildiğinin altını çizen Gökhan, sözlerini şöyle tamamladı: Hepimiz hata yaparız, futbol bu... Ancak yabancı futbolcuların hatalarını görmemezlikten gelip, bizi kurban etmek adaletsizliktir. Bu yabancı merakı ile bir yere varılamaz. Hatalarımız varsa, açıkça, dürüstçe, samimi bir ortamda konuşulsun. Yoksa, yabancılara pembe tablo çizilip, fatura bize kesilirse işler yoluna girmez” dedi.

Fanatik

keske gitseydinde kurtuLsaydik, bide vefakar davranmis havasi vermesin isteyeni olmadigi icin kaldigini herkes biLiyo...

Gökhan Senın Kadar Takoz,Denqesiz Ve TopLa aLakası oLmayan Bi Adamı Hala Beşiktaş Gibi Takımda Tutan YöneticiLer HataLı..Sen DeqıL..

Camdan Adam İsyan Etmiş
Bide Sakat DeğiLken Görsem Seni Gözüm Açık Gitmem!

beşiktaşlı degilim(nick imde anlaşılacagı gibi)fakat bu adam nasıl günümüzde beşiktaş gibi köklü bir klüpte oynuyo ve milli takıma seciliyo hayret yaaa..gercekten hayret

ulan bi bitmediniz yaa hep demirörenin işleri. takımdan gitmesi gerekenler: Gökhan Zan, Seriç, cisse, bunlar gitsin yeter.

nasıl isyan eder nasıl haksız yere eleştirildiğini düşünür anlamak mümkün değil..
Allah aşkına biri şuna oynadığı maçların tekrarını izletsin bütün defansın dengesini nasıl mahvettiğini birde kendi gözleriyle görsün
hadi Beşiktaşta akıl almaz işlere alışığız benim asıl isyanım fatih terime bu adamı nasıl milli takımda oynatırsın

oldu ya bi de isyan et
ne kadar kolay ya isyan etmek gören terinin son damlasına kadar mücadele ediyoda biz sahip cıkmıyoruz sanıcak
gitsende kurtulsak arkadaş ya senin yüzünden bütün defans altüst oluyo

nasıl isyan eder nasıl haksız yere eleştirildiğini düşünür anlamak mümkün değil..
Allah aşkına biri şuna oynadığı maçların tekrarını izletsin bütün defansın dengesini nasıl mahvettiğini birde kendi gözleriyle görsün
hadi Beşiktaşta akıl almaz işlere alışığız benim asıl isyanım fatih terime bu adamı nasıl milli takımda oynatırsın

Milli takımda bir tarafında Servet, bir tarafında Hamit oynayınca hataları fazla belli olmuyo.Ama yinede bazı pozisyonlarda yapacağı yapıyor.

bize özgü bişey bu...anlamadığımız bişeyde iddialı olmak...zorla güzellik olmuyor işte gökhan efendi..en sevdiğim gökhan zan, sakat olanı:)

Geri