by.erce
New member
- Reaction score
- 0
Zico'ya 'Stajını yapıyor' denmesine çok bozulduğunu söyleyen Gökhan Gönül, 'Hocamız, onu böyle tanımlayanlara en güzel yanıtı verdi' dedi.
‘Futbolu iyi biliyor’
Önder'den kaptığı formayı bir daha geri vermeyen Gökhan Gönül’den, teknik direktörü Zico için övgü dolu sözler. Kulübün resmi yayın organı Fenerbahçe Gazetesi’ne konuşan genç oyuncu, “Zico’ya ‘staj yapıyor’ diyenlere sinir oluyorum. Ama bence hocamız, onu böyle tanımlayanlara cevabını kendisi verdi. Zico, karakterli ve futbolu iyi bilen bir teknik adam” derken, kendisiyle ilgili ise “Bunu en iyi spor yazarları ve yorumcular yapabilir. Fenerbahçe modern futbol oynuyor. ben de ayak uydurduğumu düşünüyorum” diye konuştu.
Avrupa’yı düşünmüyor
En büyük hedefinin Fenerbahçe’ye uzun yıllar hizmet etmek olduğunu vurgulayan Gökhan, şunları söyledi: “Mümkünse futbolu burada bırakmak düşüncesindeyim. Çoğu futbolcunun aksine, Avrupa’da oynamayı düşünmüyorum. Ülkemden ayrılmak istemiyorum. Roberto Carlos’u karakter bakımından idol olarak görüyorum. Yaşamı bu kadar başarılarla dolu bir insanın bu kadar mütevazı olması beni çok şaşırtstı ve etkiledi. Birçok ilke imza attık. Sevilla’yı geçip, Şampiyonlar Ligi’nde yolumuza devam edeceğimize inanıyorum.”
FANATİK