Gökhan Ünal İçin İmza Töreni :)

иιgнт gσиєя

мя.ѕємραтι¢σ
Reaction score
0
Gökhan Ünal için imza töreni

Gökhan Ünal'ı kadrosuna katan Trabzonspor, golcü futbolcu için Trabzon'da da imza töreni düzenleyecek.

Kayserisporlu Gökhan Ünal'ı kadrosuna katan Trabzonspor, golcü futbolcu için Ankara'dan sonra Trabzon'da da imza töreni düzenleyecek.

Bordo-mavili kulübün, 26 yaşındaki yeni transferi için yarın saat 12.00'de, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir imza töreni yapacağı belirtildi.

Trabzonsporlu yöneticilerin Gökhan Ünal'la bu akşam Trabzon'a geleceği kaydedildi.

tottiyi beklerken göknal ünal geldi bunada şükür iyi topçu camiaya hayırlı olsun

Gökhan Ünal Resmen Trabzonspor'da!!!

Transferin en hızlı takımlarından olan Trabzonspor, Kayserisporlu Gökhan Ünal'ı kadrosuna kattı. Golcü futbolcu ile 3+1 yıllık ön sözleşme imzalandı.

31180.jpg

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Kayserispor'un golcü futbolcusu Gökhan Ünal'ı renklerine bağladı.

Ankara AMBROSİA İş Merkezi'nde düzenlenen imza törenine, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bordo-mavili kulübün yöneticileri ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Osman Pepe katıldı. Yıllık 1 milyon 200 bin Euro alacak olan 26 yaşındaki golcü futbolcu, törende 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık ön protokole imza attı. Gökhan için Kayserispor'a da 5 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek.

Kulüp başkanı Sadri Şener, Gökhan'ı bordo-mavili takıma kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, ''Bu sene çok ciddi transferler yaptık. Bundan sonrası hocamızın işi. Biz elimizden gelen her şeyi yaptık'' dedi.

GÖKHAN İDDİALI KONUŞTU

Daha sonra akşam saatlerinde kulüp başkanı Sadri Şener ve kulüp basın sözcüsü Levent Erkuloğlu ile Trabzon'a gelen bordo-mavili futbolcuyu, Trabzon Havalimanında yaklaşık 500 kişilik taraftar grubu sevgi gösterileri ve tezahüratlarla karşıladı. Taraftarlar, Gökhan Ünal'ı omuzlarına aldılar.

Gökhan, Trabzon'a gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, ''Buradaki hedefleri biliyorum. İnşallah hep beraber bu hedefleri gerçekleştireceğiz'' dedi.

Kendisini karşılamaya gelen taraftar için söyleyecek bir söz bulamadığını ifade eden Gökhan, ''İnşallah onların sevgisine layık olmaya çalışacağım. Güzel günler bizi bekliyor. Geçen yılda sakatlığım olmasa yine gol kralı olabilirdim. Bu yıl inşallah şampiyon olacağız, ben de gol kralı olacağım. Genç ağırlıklı bir kadro, oluşum var. Ben üst sırada yer bulup şampiyon olacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Gökhan, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kendisini istediğini, ancak Trabzonspor'a sempatisinin olmasının da bu transferde önemli rol oynadığını sözlerine ekledi.

BURAK'TAN VAZGEÇİLDİ

Öte yandan Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın transferinden ise vazgeçti.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Levent Erkuloğlu, forvet hattını Gökhan Ünal'ın transferi ile güçlendirdiklerini belirterek, "Burak'ın transferinde çeşitli sorunlar ile karşılaşmıştık. Gökhan Ünal'ın transferi gündeme gelince zaten Burak'ı beklemeye almıştık. Şu anda Burak'ın transferinin bir daha gerçekleşme ihtimali çok zor. Dolayısıyla Burak'ın transferinden vazgeçtik" dedi.

NTVSPOR ve Ajanslar
3 Haziran 2008 Salı

Kadromuz gün geçtikçe güzelleşiyor.. Alacağız diyipde alamadığımız adam kalmadı :hhmanD ..

trabzonun bomba transfer haberleri hep sattıklarıyla ilgiliydi..bu transfer sanırım trabzonun makus talihinden kurtulmaya başladığının bir işareti
bence önümüzdeki sezon bambaşka bir trabzon izleyeceğiz

trabzon camıası ıcın ıyı bır transfer bnce unal cıkıs gostercek trabzonda

hadi hayırlısı
ben de bu sene trabzondan iyi bir çıkış bekliyorum açıkcası

trabzonun bomba transfer haberleri hep sattıklarıyla ilgiliydi..bu transfer sanırım trabzonun makus talihinden kurtulmaya başladığının bir işareti
bence önümüzdeki sezon bambaşka bir trabzon izleyeceğiz

bende bir BEŞİKTAŞ lı olarak Trabzonun eski günlerine dönmesini ve lige renk katmasını istiyorumm...

hadi hayırlısı bakalım..

geliyoruz 61<34

Geri