Gökdeniz zirvesi

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
Trabzonspor Yönetimi, yıldız oyuncu için Rusya'dan gelen teklifleri masaya yatıracak.
10.3.2008

Yönetim, yıldız oyuncu için Rusya’dan gelen teklifleri masaya yatıracak. Başkan Sadri Şener, kurmayları ve Ersun Yanal, yarın son kararını verecek.

7_202602_gokdeniz1003bb.jpg

Trabzonspor’da yarın Gökdeniz Karadeniz, zirvesi var... Rusya’nın iki önemli kulübü Satürn ve Rubin Kazan’ın milli oyuncu için çok ciddi teklifler yapması ve 8.5 milyon Euro’yu gözden çıkarması yönetimin kafasını karıştırdı. Her iki takımın da Türkiye’de temsilciler bıraktığı ve verilecek kararı beklediği belirtildi. Bu gelişmeler üzerine yönetim de acil toplantı kararı aldı. Başkan Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, yönetici Mahmut Aksu ve teknik direktör Ersun Yanal’ın yarın bir araya geleceği bildirildi. Başkan Şener’in rakamın çok üst düzeyde olmasına rağmen Gökdeniz’in satılmasını düşünmediği, ancak yönetiminden baskı gördüğü öğrenildi. Gelişmeleri merakla bekleyen Bordo-Mavili taraftarlar ise sanal ortamlardaki forumlarda tepkilerini yansıtıp Gökdeniz Karadeniz’in satılmasını kesinlikle istemiyor.

bilmiyorum ama giderse kötü olur

Yönetim oyle bir hata düşmez....Allaha şükür eski yönetim yok ..

bence satacaklar .iyi bi para bu yönetim bu teklifi kacırmaz .gökdenizde gitmek istiyo zaten

Yönetim böyle saçmalık yapmak inşallah ama iyi para veriyolarsa yollarlar ...

Geri