GÜvenlİk Uzmanlari Yardim..Şİmdİ De Banka Hesaplarim Tehlİkede.

BoND_

New member
Reaction score
0
ARKADAŞLAR BEN knight online oyununu yaklaşık 3 senedir oynuyorum. Olay sadece basit bir hack değil ama ne olduğunu anlamışta değilim. Elimden gelen tüm önlemleri aldım ama nerde yanlış yaptığımı anlayamadım.

dün sabah kalktım saat 7 gibi charım oyundan düştü bende olagan dc sanıp tekrar girmeye çalıştım. baktım char oyunda tekrar girdim. oyuna girdiğimde char bankanın yanında, tekrar oyun kullanıcı adı ve şifremi girerek.dc(disconnect) etti beni hacker tekrar oyuna girdim bu seferde char moradonda. Allahtan güç bela 2. pc acıktı diğer charı koyup ona aktardım. Yine gün içinde adam benim diğer 74 lvl charımla online oldu. Hemen yine adamı dc ettim. tekrar girmeye calıştı tekrar dc ettim felan sonuçta en son şifrelerini değiştirdiğim güvenli sandığım 3. charıma tüm itemlerimi koydum.

Bu arada tabi beni bir telaş sardı.charlarımın hepsinin şifrelerini ve her char icin şifre değişiklikleri bilgilerini gönderdiği e-mail adreslerini değiştirdim.Banka şifrelerini değiştirdim.Bİr antivirüs programı ve trojen remover kurdum.zamane antilogger kurdum. tekrar e-mail adreslerinin ve char şifrelerini değiştirdim.bu aşamadan sonra oyun şifrelerini ekran klavyesiyle yazdım.

Sabah kalktığımda üzerinde hiçbirşey kalmamıştı yaklaşık 50 gb (yaklaşık 400 YTL)gitti.Hayır önemli olan bu deil adam bir oyun için bunu kolaylıkla yapabiliyorsa hesaptaki paramıda sıfırlayabilir.

Bu arada diğer pcye herhangi bir koruma kurmamıştım. AMa şifrelerimi değiştirdikten sonra ekran klavyesiyle yazmaya başlamıştım.Nasıl bir iş aklım ermedi .Hacklendikten sonra diğer pc de trojen remover birşeyler buldu bilginiz varmı bunlar hakkında

C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
C:\WINDOWS\system32\amvo.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\WINDOWS\system32\logonui.exe

ACABA BUNLAR SECREN LOOGER TÜRÜ BİŞEYLER Mİ?

En azından nerede yanlış yaptığımı yazacak bir arkadaşımız varmıdır.VEDE NE YAPMAM GEREK. BANKA HESAPLARIMI KORUMAM GEREK ...

Büyük bi olasılıkla bilgisayarınızda key logger vardır. Knight online pazar payı çok olan ve büyük bi hacker kitlesinin ilgi odağı olmuş durumda olan bir oyun. Kullanıcılarının % 80'i forum sitelerinden farkında olmadan keylogger yemeleri. Sağlam bir antivirüs proğramınız yoksa k.o. oynanan pcden kesinlikle forum sitelerine girmeyin ve yorumu yapılmamış linklere tıklamayın. Oyunun kullanıcılarına sunmuş olduğu item kilitleme şifresi, key logger yediğiniz anda hackerin k.o. müşteri hizmetlerinden daha önce yollamış olduğunuz destekleme biletlerinden rahatlıkla öğrenebileceği bir güvenlik sistemi. Saadece item degil bütün bilgilerinize ulaşabilir. Tavsiyem güvenilir başka bir pc'den tüm şifrelerinizi değiştirmek yada c-d formattan sonra şifre degiştirmeniz.

dotum amvo.exe bunun hakkında yazayım bu trojan bunu da silmen gerek şöyle formatsız bi yöntem başlat/çalıştır,regedit actınmı kayıt defterini ctrl+f amvo exe artıyosu bulduğu yerden sil bunu diğerleri hakkında netten ara zararlı olanlarıda bu yöntemle sil kurtulursun.

C:\WINDOWS\system32\amvo.exe

ACABA BUNLAR SECREN LOOGER TÜRÜ BİŞEYLER Mİ?

En azından nerede yanlış yaptığımı yazacak bir arkadaşımız varmıdır.VEDE NE YAPMAM GEREK. BANKA HESAPLARIMI KORUMAM GEREK ...

Eğerki Pc de bişey Warsa Bu 3 Ündedir Banka Hesaplarının Şifrelerini Telefonla Halledebiliyosan Öyle Hallet Pc e Format At Ekran Klavyeside Bi İşe Yaramıyor Artık Eskidendi o Şimdi Ne İle Yazarsan Yaz Keylogger da Gözüküyor He Unutmadan Eğerki Şikayetçi Olmak istersen Böyle bir Hakkın War Dava Açarsın Pc ne Bağlanılan Kişiyi Ip Sinden Bulurlar We Minümum 6 Ay Hapis Cezasına ÇArptırılırlar İnternet Üzerinden Kişisel Bilgileri Kişinin İzni Olmadan Çalmak Kullanmak Yasaktır Dediklerimi Anlamışsındır Umarım

Geri