BeRKaaN
New member
vakti zamanında köyün birinde hasan ve hüseyin isminde iki arkadaş yaşarmış.bu zaatların aynı zamanda yediği içtigi ayrı gitmezmiş.hasan bekar hüseyin evli birisiymiş.bir süre sonra hüseyin rahmete kalmış.hasan artık kendi işinin yanı sıra hüseyin inde tarla bağ bahçe işlerini yapıp::bak yenge benim en iyi arkadaşımın emanetisin ne zaman neye ihtiyacın olursa çekinme ben seni namerde muhtaç etmem:: deyip hem onu rahatlatıyor hemde acılarına bir nebze olsa deva olmaya çalışıyormuş. günler aylar böyle geçmiş.fakat hüseyinin karısı ufak ufak azmaya başlamış.napsam napsam dediği günlerden birinde hasan gelmiş aklına.koşarak tarlaya gitmiş.hasan çapayla meşgul.kısa bir hoşbeşten sonra:: bak hasan demiş kadın.hüseyin öldü. sen bana sahip çıktın.her şeyime yardımcı oldun.fakat benim özel istegimde var.canım sex çekiyor.dayanamıyorum artık.düşündüm bana senin kayman lazım...hasanın kanı donar.dehşet içindedir.ne yapıcak ne diyecek bilemez.kısa bir şaşkınlıktan sonra :: olmaz der.sen bana kankimin yadigarısın asla olmaz.unut bunu der. kadın:::bak hasan ben kendimi zaten ziktircem.senin bana emeğin çok oldu onun için başkasına vereceğime sana veriyim dedim. ya beni paşa paşa zikersin yada çıkar köy kahvesinin önünde ::hasan bana saldırdı tecavüz etti diye bagırırım ondan sonra sen düşün ::: hasan olmaz yapamam dediysede başarılı olamaz.durum ciddidir.kendi kendine küçük bir mahkemeden sonra ::bir kere yaparız biter hem hüseyin öldü başkasına verecegine bana verir buda aramızda sır kalır.konu kapanır gider.diye düşünüp karıyı aldığı gibi tarlanın yanındaki çalılığa yatırır.....domaltır.yüklenmeye başlar.kadın ise zevk içinde ::AH HASANIM GÖZLERİM AÇILDI...AH HASANIM GÖZLERİM AÇILDI...diye haykırırken o esnada köyün tek gözü kör imamı oradan geçmekteymiş.sesleri duyup o tarafa bakınca hasan la hüseyinin karıyı görür.duyduklarına gördüklerine inanamaz.ayrıca kedisi tek gözlüdür.artık onunda iki gözü olacaktır.hemen orayı farkettirmeden terk eder.ertesi akşam kahvenin önünde hasanı yakalar..konuşmamız lazım hasan deyip köyün dışına yürümeye başlarlar.bak hasan der imam:::her şeyi gördüm.dün tarlada hüseyin in karısının gözlerini açtın.benimde gözümü açıcaksın..der.hasan çok şaşırır.hocam der:: yanlış anladın.o çoktandır zikişmediği için öyle söylüyor..mecazi yani ben göz möz açmıyorum...ancak boşadır bu konuşmalar hasan için..hoca kafaya koymuştur.gözünü açtıracaktır hasana.....yapmalar etmeler fayda etmez.işin ucunda rezillik te var..mecbur kalır..hocayı yere yatırıp domaltır.tam yüklendiği anda hoca:::AMAN HASAN GERİ ÇEK...ÖBÜR GÖZÜMDE KARARDII:::durdurun