'FutboLumLa Yanıt Vereceğim'

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Antalyaspor ve Gençlerbirliği maçlarında 90 dakika mücadele eden, ancak çok kötü bir görüntü çizen Nihat, Mustafa Denizli ile Fatih Terim’e teşekkür etti.

Gnihatttt.jpg

“Saha dışında konuşmaya gerek yok” diyerek sözlerine başlayan tecrübeli oyuncu, “Her iki hocamın duydukları güveni boşa çıkarmamak için çalışıyorum. Her zaman büyük beklentileri beraberimde getirdim ve hep sahada eleştirilere yanıt verdim. Yine öyle olacak. Zor günlerimde bana sahip çıkan hocalarıma teşekkür ederim. Zamana ihtiyacım olduğu doğru, ancak takımım benden gol bekliyor. Beklenen patlamayı en kısa sürede yapacağım. Gaziantepspor maçı benim için ayrı bir önem taşıyor. İnönü’de uzun bir aranın ardından taraftarlarla buluşacağım” dedi.

Gençlerbirliği maçı öncesi de gol sözü vermişti

ispanya gördün nihat o kadar sene , göster maharetlerini hele biz de görelim

Futßoluma Yanit Vereceğim...!

wb6sly.jpg

Antalyaspor ve Gençlerbirliği maçlarında 90 dakika mücadele eden, ancak çok kötü bir görüntü çizen Nihat, Mustafa Denizli ile Fatih Terim’e teşekkür etti. “Saha dışında konuşmaya gerek yok” diyerek sözlerine başlayan tecrübeli oyuncu, “Her iki hocamın duydukları güveni boşa çıkarmamak için çalışıyorum. Her zaman büyük beklentileri beraberimde getirdim ve hep sahada eleştirilere yanıt verdim. Yine öyle olacak. Zor günlerimde bana sahip çıkan hocalarıma teşekkür ederim. Zamana ihtiyacım olduğu doğru, ancak takımım benden gol bekliyor. Beklenen patlamayı en kısa sürede yapacağım. Gaziantepspor maçı benim için ayrı bir önem taşıyor. İnönü’de uzun bir aranın ardından taraftarlarla buluşacağım” dedi.

Kaynak:Güncel Haber

Hadi bakalım.20 yaşındayım.bizim ömrümüz yeter görmeye inşallah :D

nihat kendini beşiktaşa iyi pazarladı hakkını yeme

Beşiktaş'a yaramayacak bir oyuncu oLduğunu iLk günden söyLemiştim,
Çoğu kişi tepki gösterdi bana ama şimdiLerde hak vermeye başLadıLar,
Nihat Sosyedat taki nihat değil ne yazık ki !

Bobo'da HoLosko'da Nihat'tan daha yararLı oLur bjk'a. . .
YanLış tercihti bence. . .

ne olursa olsun ben nihata güvenenlerdenim..ne olduğu belli olmayan topçulara koca bir sezon sabır gösterildi de nihatamı gösterilmeyecek..bence bu nihata büyük haksızlık olur..ki daha sezon yeni başladı..

nihat kendini beşiktaşa iyi pazarladı hakkını yeme

nasıl pazarladı yaa??ne demek pazarladı???adam gitti paşalar gibi İspanya'da La Liga'da oynadı,oynadığı iki takımında şampiyonlar liginde oynamasında cok büyük katkı yaptı,iyi oynadı sakatlandı o ayrı konu ama herkes gibi o da transfer yaptı Yuvasına döndü...aklıma bir soru daha geldi şimdi sen Beşiktaşlıysan nasıl bir Beşiktaşlısın eğer değilsen bölümümüzde ne işin var,hadi onu da geçtim Beşiktaşlı olmadıgını düşünerek soruyorum bu soruyu değilsen tahrik içeren mesaj yazarak ne yapmaya calısıyorsun...AKILLI OLUN biraz yaaa

Geri