''Futbolu Madrid'de Bırakmak İstiyorum''

admiral

New member
Reaction score
0
Euro 2012’ye birkaç gün kala Marca gazetesinin sorularını yanıtlayan Cristiano Ronaldo, futbol hayatını Real Madrid’de sonlandırmak istediğini söyledi.

Euro 2012’ye birkaç gün kala Marca gazetesinin sorularını yanıtlayan Cristiano Ronaldo, futbol hayatını Real Madrid’de sonlandırmak istediğini söyledi.

Gelecek yıl daha iyi ve daha büyük işlere imza atacaklarını söyleyen Ronaldo, “Rekorlarımı daha da geliştirmek için çalışmaya devam edeceğim. Belki çok daha fazla gol atamam ancak asist yapacağımdan eminim” ifadelerini kullandı.

Ronaldo, Real Madrid ile sözleşme uzatıp uzatmayacağı konusundaki soruya, “Bana kalsa, kariyerimin sonuna kadar burada kalmak istiyorum. Bu sözlerimde çok ciddi ve samimiyim. Bugün 10 yıllık bir sözleşmeye imza atabilirim ancak bu sadece bana bağlı değil” cevabını verdi.

Mourinho’nun sözleşmesini 2016 yılına kadar uzatmasının takım adına oldukça iyi olduğuna değinen Portekizli golcü, “Mourinho olmadan büyük başarılara imza atmanız çok zor. Onun bizimle devam edecek olması gerçekten harika. Barcelona karşısında kazandığımız şampiyonluktan sonra herkesin kendine olan özgüveni daha da arttı” diye konuştu.

Son olarak olağanüstü bir sezon geçirdiğini de sözlerine ekleyen Ronaldo, Ballon d’Or’un göreceli olduğunu ancak yaptıklarıyla bu yılki ödülü hak ettiğini belirtti.​

Geri