Futbolcunun Ayağının Kırıldığı An / Çok Kötü

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Aston Villa'nın Hollandalı savunma oyuncusu Bouma, Odense ile oynadıkları Intertoto maçında büyük bir şok yaşadı.

1.jpg

Maçın daha başlarında Baye Djiby Fall ile girdiği ikili mücadele sonrasında acı dolu haykırışlarla yerde kaldı.

2.jpg

Ayak bileği ters dönen ve kırılan Bouma uzun süre acıyla kıvrandı. Aston Villa'nın teknik heyeti de bu sakatlığın şoku ile sarsıldı.

3.jpg

Bouma'nın bileğinin 180 derece ters döndüğü anın fotoğrafları ise görenlerin içini bir tuhaf etti.

4.jpg

Hemen hastaneye kaldırılan Bouma, 6 ay sahalardan uzak kalacak.

5.jpg

Kötü olmus yaaa :S

ortaokulda bi beden dersinde hava topunda iki kasap defansın arasına girmiş fakat sonra alamıcağımı anlayıp seken topu almak için aralarından kaçmıştım iki arkadaş birbirine çarpmıştı bi sonraki atapa kadar sınıfın zibidisi yerde bağırıp duruyodu şaka yapıyo diye hiçbirimiz sallamamıştık ama bi sonraki atakta farkettim çoçuğun ayak kırılmış bildiğiniz ters dönüp sallanıyodu berbat bişeydi o geldi aklıma=(

nası canı yanmıştır adamın yazık olmuş...

futbol tmmm...geçmiş olsun demektenbaşka bişey kalmıyo..

üff ya hiç sevmem bu görüntüyü.

zeytinburnunda oynarken de 1 arkadaşım antremanda sakatlanmıştı böyle. kramp diye düşünüp hemen ayağını elimle tutacaktım ki bi baktım kemik dışarda kanıyo.

başıma gelmesinden en çok korktuğum olaylardan birisidir. acısından değil içim kaldırmıyo.

valla cok yazık futbol hayatı biter artık bundan sonra :S

kötü olmuş futbol kariyeri bitti saylır

diğer adamdaki hasar ne peki bilen var mı ?????

Geri