Futbolcular neden bacak kıllarını keser

Dayım Almanya 3. Ligde Amatör Takımdaydı Bana 1 yıl önce Falan söylemişti Kıllar Enerjiyi Çekiyor Bu yüzden kıllar Kesiliyor Demişti . Dikkat ederseniz Body ciler de kesiyor Hem kılları Göstermek Amacından hem de Enerji Bakımından . Babamın Arkadaşı Body ciydi o da kıllarını kesiyordu Enerjiyi Emmesin Diye .

Yüzücüler sürtünmeyı azaltmak için kesiyor onu biliyorum da diğerleri neden keser bilemedim.
Kıllar gücü çekliyorsa köklerini yok etmek lazım daha gür çıksınlar diye traş etmek garip.

yüzücülerin sürtünmeyi azaltmak için kıllarını almalarına bence gerek yok artık.. çünkü bilimsel yollarla üretilen mayolar sayesinde hem tüm vücut mayo ile sarılıyor, hem de vücuda tam oturan mayolar sayesinde vücut ile mayo arasında ufak hava boşlukları oluşturuluyor. bu boşluklar sayesinde yüzücü saniyenin bilmem kaçta kaçı kadar avantaj sağlamaktadır. bunun yanında vücudu iyice saran mayolar ile kaslar daha da sıkıştırılmış olduğu için yüzücülerin verimliliği yine artış göstermektedir.

kıllar kas hüçrelerinden beslenir bu yüzden çoğu sporcu alır

2 ayda bir aksatmadan kesmek iyi oluyor..
futbolcu olanlar daha iyi bilir.
enerji ve kas bakımından .)

daha mı sexy oluyor :emzik

Dayım Almanya 3. Ligde Amatör Takımdaydı Bana 1 yıl önce Falan söylemişti Kıllar Enerjiyi Çekiyor Bu yüzden kıllar Kesiliyor Demişti . Dikkat ederseniz Body ciler de kesiyor Hem kılları Göstermek Amacından hem de Enerji Bakımından . Babamın Arkadaşı Body ciydi o da kıllarını kesiyordu Enerjiyi Emmesin Diye .

İbrahim Üzülmez ve Hüseyin Çimşir. Bunlar hem enerjik hem kıllı :durdurun

ben futbolcuyum ama çıkıpta buraya kendımı övmem gerekmiyor yeteneğiniz varsa onu klüplerde gösterin ve ayrıca bacak kılının enerji tüketmesiyle hiç bir ilişkisi yok bende alıyorum ama bu tamamen artistlik bunu unutmayın :001_rolleyes::001_rolleyes:

Dostlarım kıllar çok protein çeker. Kılları alırsanız kıllara gidecek proteinler direk kas oluşumuna katkı sağlar. Buda bilimsel açıklaması

Kadınlar sadece kıllarını alıyorlar futbol oynamıyorlar antrenman yapmıyorlar bu yüzden kasları gelişmiyor ama futbolcular antrenman ve maç yaptıkları için kasları gelişiyor bu yüzden erkeklerin kasları kızların kaslarından daha fazla :)

Geri