teşekkürler kardeş bizdede var lig tv kartı var modülde 2 tane takılcak yer var birine lig tv kartını takıorum dierinede d-smart kartı verseler onu taksam olmaz mı yani başka modül mü gerekio ?Usta D - Smart Adı Altında Satılan Uydu Alıcıların Fiyatı 270 Ile 310 Arası Değişiyor....ekstra Para ödemiyorsun ! Arkadaşların Dediği Gibi..ama Olurda ! Ya Bende Digitürk Var ! Ama Bu Kutuyu Alınca Benim Digitürk Kartım Buna Uyarmı Tek Kutudan Hem D Smart Hem Digitürk Izlemek IsTİYORUM DERSENİZ !!!!!!! 310 YtlYE ALDIĞIN YENİ KUTUYA !! Artık Ne Kadara Bulursan Aldığın Yeni D Smart Alıcısına Digitürk Kartını Takmak Için Modül Taktırman Gerekiyor ! O Da Piyasada 70 Ytl Civarı Bir şey !!!
Peki Eski Kutuyu Ne Yapıcam Diyenlere Aç Kurcala çocuğunu Sevindir Ona Ver Oynasın !
teşekkürler kardeş bizdede var lig tv kartı var modülde 2 tane takılcak yer var birine lig tv kartını takıorum dierinede d-smart kartı verseler onu taksam olmaz mı yani başka modül mü gerekio ?
YANİ O 310 YTL BİR KERE ÖDEYECEKSİN KAÇIŞI YOK ONUN İÇİN BİR JAPON ATASÖZÜ HERKES BİLİR ŞEMSİYE MİSALİ AÇILIYOR AGA KAÇIŞI YOK.....ONUN İÇİN ALMAYA NİYETLENİRSEN 270 BIRAKANLAR OLUYOR...İSTANBUL'DA OTURUYORSAN.....DOĞUBANK TARAFLARINDA SUNNY MARKA OLANLARA BAKARSAN ONLAR DAHA HESAPLI...D SMART KARTI ARAMA DOĞAN MEDİA GRUBU O ŞEMSİYE İLLA AÇICAK !!