Gişede bekledikleri başarıyı bulamayan Anadolu Kartalları'ın yapmıcısı Murat Akdilek ile Behzat Ç. Senin Kalbime Gömdüm'ün yapımcısı Tarkan Karlıdağ, suçu Spor Toto Süper Lig'e attı: "Ligde her gün maç olması seyirci sayısını düşürdü!"
LİG STATÜSÜ DEĞİŞTİ BÖYLE OLDU
Alex'li, Melo'lu, Quaresma'lı Spor Toto Süper Lig, Behzat Ç.'li Engin Altan Düzyatan'lı Yelişçam'a fena gol attı! Geçen hafta vizyona giren sezonun iki iddialı filmi Anadolu Kartallar'ın yapmıcısı Murat Akdilek ile Behzat Ç. Senin Kalbime Gömdüm'ün yapımcısı Tarkan Karlıdağ gişede bekledikleri başarıyı yakalayamamalarının nedenini bu sezon statüsü değişen Spor Toto Süper Lig'e bağladı.
DEPREM DE GİŞEYİ KÖTÜ ETKİLEDİ
Murat Akdilek ile Tarkan Karlıdağ, haftanın her günü maç olmasının bu sezon gösterime giren diğer filmlerin olduğu gibi kendi filmlerinin gişesini de olumsuz yönde etkilediğini söyledi. Akdilek'e göre izleyici sayısının az olmasınnın diğer nedenleri şehitler ve Van Depremi'den dolayı bozulan moraller! İlk hafta 1 milyon izleyici beklentisi olan 'Anadolu Kartalları'nı 231 bin 121, 'Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm'ü ise 212 bin 522 kişi izledi.