ftp destekli ardamax acil yardım!

nahkilec

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar kendi bilgisayarıma ardamax keylogger kurdum. t35.com dan ftp adresi aldım,loglar oraya düzenli olarak geliyor. t35.com'a girdiğimde kullanıcı adımı ve şifremi yazıp loglarımı görebiliyorum. Buraya kadar her şey çok güzel.Ama tarayıcı adres çubuğuna "kullanıcıadım.t35.com" diye direk yazdığım zaman şifre istemeden bütün loglar direk index diye görüntüleniyor.Bu da, logları bu adresi bilen herkesin görebileceği anlamına geliyor. Bunu engellememin bir yolu yok mu? Yani ftp adresime,sadece benim ulaşabilmemi sağlayan bir şifre koyamaz mıyım? Lütfen yardım edin,minnettar kalacağım...

Ya arkadaşlar yardım edebilecek kimse yokmuuuuu???

alla allaaaa kendi pc ne neden server lı bir keylogger kurdun ve mail attırıyosun normal bitane kur eve gidince bak yoksa sen bizden lamerliğe mi yardım istiyosun had hadi söle bana kaç kişiye kurdun bu keylogger ı ve kaç tane sana güvenip senden dosya alan garibin özel hayatını deşifre ediyosun?:hhsigara

Yok arkadaşım. Server falan yollamadım kimseye.Gerçekten.Sadece deneme amacıyla yapıyorum,bir çok kişinin yaptığı gibi..Zaten sorduğum soru da server yollamayla ilgili değil.Sadece ftp aracılığıyla oluşturduğum bir web adresine (kullanıcıadım.t35.com yani) sadece benim girebilmemi sağlayan bir yol var mı? Onu soruyorum.Cevabını billiyor musun?

Arkadaşım orda hesap açarken adresini şifrelemen gerek Şifrelemeden mi açtın :D

Ya da

Zaten şifrelenmiştir. Şöyle yap cookieleri temizleyin... Şimdi giriş yapmaya çalışın Eğer herhangi bir şifre sormadan girip görebiliyorsan şifrelememişsin demektir..

Konunun devamı gelmez umarım...

t35.com dan şifrelemeden adres açmak mümkün mü? Mümkün değil..Bi girip dene istersen Metalist,şifre girmeden nasıl hesap açılıyor bana da öğret. Sorduğum soru başka: t35.com'a girişte loglarıma ulaşabilmem için zaten şifre soruyor. Ama t35.com'a girmeden adres çubuğuna kullanıcıadı.t35.com diye yazdığımda şifre istemeden direk loglar görüntüleniyor.İşte bana tahsis edilmiş bu web adresini nasıl şifreleyebilirim diye soruyorum.

t35.com dan şifrelemeden adres açmak mümkün mü? Mümkün değil..Bi girip dene istersen Metalist,şifre girmeden nasıl hesap açılıyor bana da öğret. Sorduğum soru başka: t35.com'a girişte loglarıma ulaşabilmem için zaten şifre soruyor. Ama t35.com'a girmeden adres çubuğuna kullanıcıadı.t35.com diye yazdığımda şifre istemeden direk loglar görüntüleniyor.İşte bana tahsis edilmiş bu web adresini nasıl şifreleyebilirim diye soruyorum.

Anlamak istemiyosun hala Yeni misin arkadaşım sen ?

O sayfayı Şifrelemen gerekiyor Diyorum ben sana sen ne diyosun ? Biraz araştırma yap sonra gel....

Bir notdefteri açın
FTP ize upload edin.
adını index.html olarak değiştirin.
artık kullanıcı adı.t35 diyince boş bir sayfa çıkacak.

İlle de şifreleme isterseniz, bknz: .http://www.hell-world.org/ownz/htaccess-ile-klasor-sifreleme/

Teşekkürler hellboy726. Beni bi sen anladın...

hellboy726,
Rica edersem şu index.html olayını biraz daha detaylı anlatabilir misin? Çünkü dediğini yaptım,ama kullanıcıadı.t35.com a girince boş sayfa değil,yine upload ettiğim index.html not defterini ve diğer uploadlarımı gördüm..Not defterinin adı,upload ettikten sonra değişmiyor üstelik.Load etmeden önce değiştirdim,yine de olmadı.

benim anlamadığım başka bilgisayardan da aynısı yapınca görünüyo muydu ? yani şifre ile login olduktan sonra adres çubuğuna yazarsan direk auto login kabul edip gösterio olabilir ,

Geri