Fransa'dan çarşafa şok ceza!

icemen

New member
Reaction score
0
fransa-dan-carsafa-sok-ceza.jpg

Fransa, kamusal alanda çarşaf ve burka giyen kadınlara şok bir ceza veriyor! Karısını çarşaf girmeye zorlayan erkeklere de ceza var!..
Fransa, kamusal alanda çarşaf ve burka giyen kadınlara para cezası verilmesini öngören bir yasal düzenleme hazırlamaya başladı.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, yasal düzenlemeyle sokakta çarşaf ve burka gibi yüzünü göstermeyen kıyafetlerle gezen kadınlara 750 Avro para cezası kesilmesi öngörülüyor.

Karısını çarşaf girmeye zorlayan erkeklere ise bunun iki katı bir ceza getirilmesi planlanıyor. Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin partisi UMP'nin Parlamento Grup Başkanı Jean-Francois Cope, yeni düzenlemenin kadınların 'saygınlığını ve güvenliğini' korumayı amaçladığını söyledi.

Yasa tasarısının önümüzdeki günlerde Ulusal Meclisi'ne sunulması bekleniyor. 'Tüm kamusal alanlarda çarşafı yasaklamak istiyoruz' diyen Cope, aşırılığı desteklediği için kamu binalarında ya da Fransa sokaklarında çarşafa kesinlikle izin verilmeyeceğini belirtti. Fransa, 2004 yılında okullarda türban ve her türlü dini sembolün kullanımını yasaklamıştı.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• fransa-dan-carsafa-sok-ceza.jpg
    fransa-dan-carsafa-sok-ceza.jpg
    8.2 KB · Görüntüleme: 3,214
İnşallah bizdede uygulanır..

Allah'ın belaları, bir de uygarız diye gecinirler...

darısı ülkemizin başına böle bir uygulama türkiyede de şart

Bu islamın yaygınlaştığının işaretidir.Hani güçlüydünüz.Bak insanlar nasıl islama kşuyorlar.
Aslında böyle yaparak hayra vesile oluyorlar.Çünkü diğerleride merak ediyor araştırıyorlar bi bakıyorsun elinden Kur'an düşmüyor.Ben hiç gerilmiyorum çünkü bunlar olacak demiştim.Hatta şimdilerde kominist yapılanma ve muhalefet azmaya başlayacak.inşaAllah.Hatta feransa medyasında islam haberi olmadan haber yayınlanmayacak.%1 iyi %99 kötü haberler olacak zannediyorum.
Aslında bu haberler başka bir elçinin işareti ama şu an söylemek ne kadar doğru bilemem...

Darısı başımıza ne demek arkadaşLar tamam ben de çarşaf giymeyi uygun buLmuyorum ama başkasının kıyafeti bizi niye bağLıyor?? Yada eLin medeni gavurunu..

avrupa da en çok islamiyeti seçenler fransızlar.adamlar korkuyorlar geleck 20 30 yıl sonra çoğunluk müslüman olacak diye güya tedbir ÖÖÖ diyorlar. bunlar bu tip tasarılar hazırladıkça allahın hikmeti ilahisi insan lar daha çok islamı kur anı araştırıyor.yönelimleri müslümanlık oluyor.çok şükür.
bizimkilerede mevlam hidayet nasip etsin :mad:

carsaf giymeyi mecbur eden kanunla yasaklaıyan kanun arasında zihniyet bakımından hiç fark yok.kim ne isterse giysın kardesim

Geri