Fransa'da doğdu Beşiktaşlı oldu

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
BJK FOREVER

Beşiktaş'ın unutulmaz yıldızı Pascal'ı taparcasına seven Çarşı, siyahi oyuncunun 'Ben de Çarşı gibi psikopatım'
demesinden gurur duyuyor. Grup lideri Alen, "Biz onu gözü kara olduğu için seviyoruz" dedi..

Hiçbir yabancı Türkiye'de bu kadar sevilmedi ve hiçbir yabancı takımına bu denli ölürcesine bağlanmadı.
Pascal Nouma'dan bahsettiğimizi hemen anlamışsınızdır. Başta Çarşı Grubu olmak üzere tüm Beşiktaşlı taraftarların
gözünde efsaneleşen Fransız futbolcu unutulmazların arasında baş sırada yer alıyor. Beşiktaş'a gelen ve çok sevilen
Madida, Amokachi gibi unutulmaz isimleri bile açık ara geride bırakan Pascal, taraftarla bütünleşerek onların bir
numaralı sevgilisi oldu. "Fransa'da doğdu, Beşiktaşlı oldu" tezahüratını dillerine dolayan Siyah- Beyazlı taraftarlar
arasında özellikle Çarşı, Pascal'ı bir başka bağrına bastı. Ancak bu sevgi karşılıksız değildi. Fransız yıldız da bu
grubu çok seviyordu. Bir demecinde, "Çarşı psikopat. Ben de psikopatım. Bu nedenle onlarla çok iyi anlaşıyorum" diyen
Pascal için Çarşı bir sinema salonunu bile kapattı. 'Dünyayı Kurtaran Adam' filminde oynayan Pascal'ı seyretmek için
Teşvikiye'de bulunan AFM'ye giden taraftarların çoğu Pascal Nouma formasıyla filmi seyrederken Fransız yıldız için burada
bile tezahüratta bulundular. Pascal bir konuşmasında, "Beşiktaş'taki günlerimi unutamıyorum ve kendimi bir Türk gibi
hissediyorum. Ancak bana Türk pasaportu vermiyorlar. Bunun için bir Türk kızıyla evlenmem gerekiyor. Ölene kadar
Beşiktaşlıyım, hatta öldükten sonra bile Beşiktaşlı olacağım" diyerek Karakartal'a olan bağlılığını her fırsatta
gündeme getirdi. Beşiktaş'ta oynadığı dönemde kendisine hakim olamadığı için sık sık kart gören ve bu yüzden
yönetim tarafından sık sık uyarılan Pascal Nouma, Beşiktaş'a 2 kez geldi ve hem performansı, hem de yüreğindeki
Siyah-Beyaz aşkıyla taraftarın gönlünde taht kurdu. Çarşı Grubu'nun lideri Alen Markanyan, Nouma hakkındaki
düşüncelerini kısa ve öz olarak açıklıyor: "Bize psikopat demesine kızmadığımız gibi bundan büyük mutluluk
duyuyoruz. Herkesin psikopat yönü vardır. Biz onu rengi kara olduğu için değil, gözü kara olduğu için seviyoruz.
Çok cesur ve forması için ölecek kadar hırslı. Ayrıca bize karşı inanılmaz derece saygılı."

oLiver PascaL Nouma'nın Yerı ßizde ßamßaşka.. Hiç ßir Zamanda Unutmayacagız Noumayı..

keşke şimdi bizde oynadığı dönemdeki gibi takımda olsa hem tribünlerle bütünleşir hem de peynir ekmek gibi gol atardı.

Nouma'yi Sadece BJK değiL diğer takım taraftarLarıda seviyor.. Hem Sempatik hem deLikanLı..

Gerçekten Beşiktaşı seven bir insan bir futbolcuydu ayrıldığı ayrılmak zorunda kaldığı için göz yaşı döken efsane. Bu gün tekrar tranfer etcez futbola geri döncek denilse hiç bir Beşiktaş lı karşı çıkmazdı.Pascal Beşiktaştan sonra bi yere gitmedi fransa da bir gece klübü açtı.Fenerbahçe maçındaki malum hareketini gs yada fb de oynuyo olsa yapsa hiç bir şey olmazdı. Ortalık ayağa kalkardı üstünü kaparlar oldu bittiye getirilerdi. Serdae bilgili yönetiminin en biyiük yanlışlarından biri Nouma ya sahip çıkmamaktı. Zaten nouma gittikten sonra yeri doldurulamadı ve şampiyonluk gitmişti. Lucescu 101.yılda şampiyon 9 puan öndeyken şampiyon olamama nedenlerinden biri olarak noumanın gönderilmesi ve zago nun hakem eğitimlerinde videolarda gösterilip mimlenmesi bunun sonucunda türkiyede oynaıyamaz olması gibi maddeler sıralamıştı NOUMA Bizi Diskoya Götür. yada tüm Beşiktaşlılar bir diskoya sığmaz Batuhanı götürsün Beşiktaşa diskocu oyuncu yakışır misal nouma ve ilhan mansız

Konu güzeL sevdiğiniz bir futboLcuyu hatırLatmak amacıyLa güzeL bir konu açmıssın!
Ama bu fotoğrafLar konuyu baLtaLamış.Sen mi kaLdırırsın yoksa ben mi siLip fotoğrafLarı :goz:

25iyoue.jpg

339j780.jpg

2iradf8.jpg

İlk daha transfer oldugunda bi otelin girişinde ayakkabı boyacısıyla şakalaşıyordu.Başka futbolcu olsa takmaz geçer giderdi ama adam kimseyi küçük görmodu.Çok sağlam oyuncuydu lakin sinir problemi vardı.Zaten buda akıllara zaten önüme baksam real madrid te onarım dien ibrahim üzülmezi getiriyor.

Ah ne vardı o hareketi yapmasanda sonuna kadar beşiktaşda kalsan

Nouma'yı Kım sevmiyorki Çok sempatik golcü ve taraftarla butunlesen bi oyuncu..!

BeşiktaşK...<3

1zz19ug.jpg

Konu güzeL sevdiğiniz bir futboLcuyu hatırLatmak amacıyLa güzeL bir konu açmıssın!
Ama bu fotoğrafLar konuyu baLtaLamış.Sen mi kaLdırırsın yoksa ben mi siLip fotoğrafLarı :goz:

tabi şimdi fenere hareketin allahını yapıyor demi sende haklısın fenerlisin bi yerde. sil fotoğrafları sil.

Geri