mic999
New member
- Reaction score
- 0
abim gel olum yılbaşında senle beraber fıransaya gidelim bu yaz ammerkikadaydın ingilizcende var nasılsa maltayada gitmişsin benim zaten şengen vizem var sadece suresi dolmuş vize almamız kolaya olur atlıyalım gidelim dedi neyse ok dedim bi ton evrak istediler normaldir dedik konsolosluga şahsen gitmek gerekiyo bi gittim(taksimde hemen girişte) ne goreyim konsoloslugun on kapısından neilde arkada hapishane gibi bi kapı yapmışlar ordan baş vuruları alıyorlar gorevliler soytarı gibi dagılın felan diyor acılın cekilin kapıdan felan gibi terbiyesiz terbiyesiz konuşuyor bende uzaktan seyr ediyorum yaşlı başlı kendisinden daha olgun insanlar kadın demeden kaba saba konuşuyor neyse zaten o an caydım ama ne yapalım tur şirketine parayı vermişiz mecbur katlanıcaz kopru ayı hesaibi neyse o gun boşuna derten geride kaldım sırada bulamadım sıra kagıdı felan yok kim kime dum duma ertesi gun sabah 5 te gidersen anca sıra bulursun dediler lanet olsund edim gittim bi baktım bi kagıt asmışlar oraya ismini yazıyorsun 9 da gelip alıyor listeyi baba ona gore içeri alıyo seni neyse verdik evrakları abimle ret almak aklımızın ucundan bile gecmiyor zaten kos kocaman amerika almış bizi kıcı kırık fransa mı almayacak diyom ayrıca 35 euroda veriyon başvuru ucreti cıksa cıkmasa her halukarda veriyon parayı bugunne(14 12 06) tarih verdiler gittik aldık pasaportları ikimizede ret vermişer oncekilere felan baktım coguna ret vermişer şimdi gelde sinirlenme her şeyimiz tertemiz nedenide solemediler adi herifler benim için fransa tam tamam bitmiştir gozumte itin degerinden daha duşukler artık o kadar sinirlendimki