DeeD
New member
- Reaction score
- 0
UEFA Avrupa Ligi F Grubu'ndaki 5. maçında Panathinaikos ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Teknik Direktör Frank Rijkaard, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi.
Rijkaard Panathinaikos maçı ile ilgili olarak, "Çok önemli, bir maç. Bizim olduğu kadar onlar için de önemli bir maç. Bursaspor maçındaki yenilgi bizim için ekstra bir motivasyon kaynağı olacak. Çünkü kaybettiğiniz maçtan sonra kazanmak için oynarsınız. Liderlik için önemli bir maç. O yüzden farklı bir şekilde motive olup bu maça konsantre olmamız gerekli ve taraftarımızı mutlu etmeliyiz. Son oynadığımız maçlarda dürüst olmak gerekirse iyi değildik” dedi.
Takım olarak yeniden kendilerine güvenmeleri gerektiğini dile getiren Frank Rijkaard, “Bu bir güven sorunu. Kendimize yeniden güvenmeliyiz ama bu sezon boyunca olabilecek bir şey. Sezon boyunca her şey istediğini gibi gitmeyebilir. Bu zamanlar çok önemli zamanlardır. Bu durumdan çıkmaya başarırsak ki başaracağımıza inanıyorum, yine şampiyon olmak için en büyük şansa sahibiz" ifadelerini kullandı.
Rijkaard Baros ile ilgili soruya, "Öncelikle Milan Baros kadromuzda olmadığı için üzgünüm. Bu tamamen takım oyunu ve özgüvenle alakalı bir şey. Ama takım da herkes iyi performans gösterirse biz yine goller bulup, daha önceki başarılarımıza ulaşacağız." diye konuştu.
Rijkaard, "Panathinaikos maçındaki alınacak bir sonuç yeniden bizim güvenimizin gelmesini sağlayabilir. Kesinlikle yönetim ile aramda bir problem yok. Biz kazandığımız zamanda yönetim ile konuşuyorduk. Kaybettiğimiz zamanda konuşuyoruz. Bunlar sadece iletişim, bir tartışma değil" dedi.
Rijkaard ailesi ile ilgili ise, "Mutlaka aileniz size önemli bir güç veriyor. İş ve aile olarak tam bir sıralama yapamayız." diye konuştu.
Rijkaard transfer ile ilgili, “Büyütülecek bir problem değil. Sürekli yönetim ile diyalog halindeyiz. Gerekirse konuşulur ve bu konuda bir adım atılır" dedi.
Galatasaray.org