framework lu setup nasıl oluşturulur???

яєℓαχℓιƒє

KaFaSıNa GöRe
Reaction score
0
framework lu setup c#? bilen yokmu??

beyler herşeyi yapıorum ama frameworlu setup oluşturamıyorum bi yardım edermisiniz (visual studio 2005 c#)
ya lütfen bilen yokmu yha çok acil

dostum kolay gele hatırladığım kadarı ile, projenin / slution un (üzerinde sağ klik ve çıkan menünün en altta) properties ine gir ve orda prerequites bölümünde gerekli olan seçenekleri okeyle ve kaydet sonra rebuild yap. hatırladığım kadarı ile böyle yapılıyordu. kolay gelsin tekrar dan. :D

яєℓαχℓιƒє;2880385' Alıntı:
beyler herşeyi yapıorum ama frameworlu setup oluşturamıyorum bi yardım edermisiniz (visual studio 2005 c#)
ya lütfen bilen yokmu yha çok acil

Projene Eklediğin SetupProjesine Sağ Tıklayıp Properties Dedikten Sonra Prerequisites Seçeneğini Seçeceksin Karşına Çıkan Pencereden Projeni Hangi Framework İle Yazdıysan Onu Seçebilirsin.
1.Seçenek Eklemek İstediğin Özelliğin Web Adresini Veriri.Yani O Özelliği Microsoftun Sitesine Gidip İndirir.
2.Seçenek Eklemek İstediğin Özelliği Senin Projene Ekler.
3.Seçenek Bunu Seçersen Aşağıdaki Browse yazan Yere Adresi Yazmalısın,Yolunu Belirtmelisin.
Zannedersem Senin İstediğin Framework'u Projene Eklemek Ozaman 2.Seçeneği Seçeceksin.Okey Diyeceksin Bu Kadar.

Geri