Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaw arkadaşlar bir anlık dalgınlık sanırım.yani elim sürçmüşBim kardeş konuyu kitlersen ben sonra uygun yere açırım.bidaha gece yarısı yeni kou açmama gerekmiş
yaw arkadaşlar bir anlık dalgınlık sanırım.yani elim sürçmüşBim kardeş konuyu kitlersen ben sonra uygun yere açırım.bidaha gece yarısı yeni kou açmama gerekmiş
mavercik sorun yok arkadaşım.sadece paylaşmak istedim.kimbilir olaki bir gün senin veya diğer arkadaşların yolları kesişirse bir dalış planı yapılabilir.bilgi, malzeme vb vb konusunda birbirimize destek ihtiyacımız olabilir.
Solariz konuyu taşıdığın için tşk ettim.
monalisayı çizenkedi kardeş esprine bende güldümama sanırım dipte öyle bir dalgınlık yapmış olsam burda olma şansım kalmazdı.ama bak esprin kulağıma küpe olacak belkide sayende daha çok yaşarım ne dersin.
hokeyci arasan benim dicektim ama malesef dalamıorm en fazla 12 metre dalmıstım memleketimde kız arkadasımın dalgıclık kursunda ilk ve son denemem oydu işte
anlaştık kaptan.geliyorum seni nasıl tanıyacağım orda
şaka bir yana o taraflara hiç gidemedim.kısmet olursa neden olmasın.artıkın bizde mersin'e bekleriz tabi.