forumumuzda dalgıç varmı?

BEYAZÜLKE

New member
Reaction score
0
Hackhell de dalgıç arkadaşlarımız varsa tanışalımmı.

İyide konuyu neden Geri Dönüşüm Kutusuna açtın ki :eek:

yaw arkadaşlar bir anlık dalgınlık sanırım.yani elim sürçmüş:)Bim kardeş konuyu kitlersen ben sonra uygun yere açırım.bidaha gece yarısı yeni kou açmama gerekmiş:)

advanced padi ve 2 yıldız cimas, ikiside aynı şey gerçi..

ama uzun zamandır dalmıyorum

sevgiler

konuya burdan devam et hertelden de başlıgın ok.

BEYAZÜLKE' Alıntı:
yaw arkadaşlar bir anlık dalgınlık sanırım.yani elim sürçmüş:)Bim kardeş konuyu kitlersen ben sonra uygun yere açırım.bidaha gece yarısı yeni kou açmama gerekmiş:)

bi dalgıç olarak, dalgınlık yapman normal,
iğrenç espri ehehe :)

muhauhah tuttum leo espiriyi :)

amatorce yapıyorum arkadaşım sorun nedir:eek:

mavercik sorun yok arkadaşım.sadece paylaşmak istedim.kimbilir olaki bir gün senin veya diğer arkadaşların yolları kesişirse bir dalış planı yapılabilir.bilgi, malzeme vb vb konusunda birbirimize destek ihtiyacımız olabilir.
Solariz konuyu taşıdığın için tşk ettim.
monalisayı çizenkedi kardeş esprine bende güldüm:)ama sanırım dipte öyle bir dalgınlık yapmış olsam burda olma şansım kalmazdı.ama bak esprin kulağıma küpe olacak belkide sayende daha çok yaşarım ne dersin.

peki arkadaşlar kızıldenize giden varmı aramızda.sharm el sheikh veya hurgada.acil bilgi lazım

hokeyci arasan benim dicektim ama :D malesef dalamıorm :) en fazla 12 metre dalmıstım memleketimde kız arkadasımın dalgıclık kursunda:) ilk ve son denemem oydu işte:)

3 yıldız :) EHeHee gel dalalım bodrum marmaris...

anlaştık kaptan.geliyorum seni nasıl tanıyacağım orda:)
şaka bir yana o taraflara hiç gidemedim.kısmet olursa neden olmasın.artıkın bizde mersin'e bekleriz tabi.

walla ben değilim de aile dostumuzun oğlu dalgıç

Geri