Forumlarda süresiz yasaklanma ve çözümü hak.

kelahmet

New member
Reaction score
0
Herkese selam arkadaşlar.İsmini vermek istemediğim bir forumda paylaşım yapmadığım için nedendir anlamadım süresiz olarak banlandım.Bu nasıl bir zihniyettir.:confused1:
yaklaşık olarak 8 aydır bu yasağı kaldırmadılar.Cinayet işleseniz af çıkar.Sanki çok önemli iş yapıyorlarmış gibi.Foruma baksanız baştan sona illegal.Birde böbürleniyorlar bunlar.ikinci bir üyelik alayım dedim tabiki karşınıza hemen bir pencere açılıyor.Aynen böyle:Lütfen clone üyelik almayın, banlanmayın.
Neyse sözüm şudur ki bu tarz bir olayda 2.kez nasıl üye olabilirim.böyle bir proğram varmıdır.Bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var...Şimdiden teşekkürler.

Eğer bahsettiğin klasik forum sitesi ise birşey yapmana gerek yok.

Farklı e-mail ve kullanıcı adı ile hiçbir problem yaşamadan tekrar kayıt olabilirsin.

Belki aynı bilgileri verdiğinden ötürü bu uyarı çıkmış olabilr.

Ayrıca kullandığın modem sana ait ise bir defaya mahsus fabrika ayarlarına al ve resetle .Aynı IP üzerinden gördüğü zaman kayıt işlemine müsade etmeyebilir.

Ne forummuş bu :D
pm atsana hangi forum bu

öyle bi forumla ne ugrasıyon abe ya salla gitsin bak burda aile var aile :):)

Yeniden üye olursun ama ip den bulurlar
ip gizleme programları var çare olursa
Şöyle bir baktım forumun bir özelliğinide göremedim
Arkadaşların dediği gibi ne gerek var onların kaprislerini çekmeye
Buyur ailemizde yer var

Yeniden üye olursun ama ip den bulurlar
ip gizleme programları var çare olursa
Şöyle bir baktım forumun bir özelliğinide göremedim
Arkadaşların dediği gibi ne gerek var onların kaprislerini çekmeye
Buyur ailemizde yer var

Eyvallah arkadaşlar sağolun.Bundan sonra burdayız artık.Bu forumu sevdim.

hoşgeldin kardeşim...

bütün bilgileini yanlış gir..Farklı bir msn adresi nick tekrar kullanıma geçmiş olabilir farklı bir nick farklı bir şifre .. Sonra Modemine 192.168.1.1 gibi modem markasına göre değişen kodunu internetten bul ordan içeri girip modemi resetle.. Fiş çekmen çözüm olmayacaktır.. Başlat Çalıştırdan sürekli sabit olan bir ip adresin vardır.. Onuda googledan araştırıp bul onunda değiştirme yöntemleri var onuda değiştir.. Sonra kayıt ol hiç bir bilgin aynı olmasın kesin çözüm kolay gelsin

Geri