Forumlarda üye ip si öğrenme?

Green361

New member
Reaction score
0
Selam herkese.Herhangi bir forum sitesindeki üyelerin ip adresi öğrenilebilir mi?Ya da şöyle söyleyeyim aynı kişinin siteye farklı kullanıcı adlarıyla girdiğini nasıl anlayabiliriz?Bazı şeylerin açığa çıkması için gerekli sadece kötü bir niyet yok:melek

Eeeeeee Onu SÖlersek Bİraz SuÇ Olmaz Mi Hem Nerden Bİlelİm KÖtÜ BŞİ Olmadini

o sitenin modlarindan birine boyle boyle bir durum var diyeceksin,

onlarda ip taramasi yapip sana soyleyecekler:D

diger yol mu?

malesef:D

Haklısın arkadaşım bilemezsin.Dediğim gibi aslında ip ye ulaşmak istemiyorum.Aynı kişinin farklı kullanıcılarla girdiğini nasıl anlarız mühim kısım bu...Suç olmaz bu ama ya...:goz:

Ama Bunu Anca DedİĞİ Gİbİ Modlar Yapar Bunun YÖntemİ SuÇtur

Örnek olarak;Benim bu sitede şu an kullandığımdan farklı bir kullanıcı adım daha var diyelim...Bu iki kullanıcınında aynı kişi olduğu nasıl anlaşılır?Öğrenmek istediğim bu...

Örnek olarak;Benim bu sitede şu an kullandığımdan farklı bir kullanıcı adım daha var diyelim...Bu iki kullanıcınında aynı kişi olduğu nasıl anlaşılır?Öğrenmek istediğim bu...

Bunu ancak administrator , smod veya yüksek yetkili mod öğrenebilir .. Kendimden biLiyorum :D

şöyle bi durum var herhangi bi şikayet olursa örneğin adam banlanıyor ceza yiyor .Bi bakıyosu aynı şahıs 5 dk içinde 2.bir klon üyeli alıyor noluyor zaten klonlar kendilerini belli ederler .Yetkili mod araştırırsa aynı ip adresinden 2.bi üyelik aldığını bulabilir.ancak şöyle bi şey var adam internet kafede falandır.bi sürü bilgisayar aynı ip den yararlanıyor.ancak klonlar her zaman asıllarını taklit edrler

Yani bunu öğrenmenin mod yada admin vs olmak dışında yolu yok mu diyorsunuzz...

Nasıl olacak peki...Biliyorsan anlatabilir misin :D

Geri