forumdan bir arkadaşımızın yararına

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

selamlar arkadaşlar forumda bir arkadaşımız çok yakından tanıdığınız adını vermeyeyim l.o adlı kişi lise öğrencisi hastalıklı ...

kola ve asitli içecekler içmesi sakıncalı ...

ama kendisi hala içmeye devam etmekte ...ısrarla ... hastalığı ilerlemekte ..

lütfen burdan kendisini uyarırsanız ailesi ve kendi adına ve benim adıma belki bir çözüm olur ..veya hep beraber olursak dinler sanırım bizleri..

ailen ve bizler seni çok seviyoruz neolur kola içmeeeee

genelde söz dinlemez asi bi insan kendisi

edit: konsantre olmayan, bütün kutu ürünleri asit içerir...

sene olmuş 2011 hala kola içen insanlar mı var :)

malum kişi lütfen içme :)

Malum kişi kola iyi birşey değil onun yerine ice-tea iç ; )

Sigara nasıl ha diyince bırakılmıyorsa buda onun gibi bişi benim için .
Bırakamıyorum ne yazık ki :) Denedim ama olmuyor .
Okulda kantinden artık kola alamaz hale geldim
yasal olmayan yollardan ediniyorum bende :ter: ( şaka :) )
Ben dengesiz beslendiğimden dolayı çok sıkıntı çekiyorum .
Allah kimsenin başına böyle hastalık vermesin :)

kola içelim açılalım normalde bana da yasak ben okadar çok içmiyorum ayda yılda bir :D ..

Her kimse bana gönderin sopayı eksik etmem :smile: böğürtlen çayına alıştırırım kendisini seve seve

Üzme bizi eda bak seni seven birsürü kişi var burada bırak şunu ailemizi bir kardeşten mahrum bırakma

Leo'cum bende koLasiz yasiyamiyordum bir zamanLar,ama simdi kolanin adin bile agzima almiyorum..bende delisiydim her okuldan geldigimde aLirdim..annem ne kadar icme diyodu,dinlemiyordum,sonra doktora gittim bi hastaLIK kazandigimi ogrendim..
Sende birak canim ..lutfen..:)

Valla hayatı ona bağlı bırakırsa içmeyi yaşamaya devam eder haa içmeye devam ederse veda eder ebediyen birilerine... Ağır bir eleştiri oldu ama bunlar gerçekler kola içmeye devam edersen kaybeden bir sen olursun birde ailen ne dünyaya zarar gelir senden nede.....

icme kardesim icme saglik herseyden önemli su ic meyve suyu ic.......büyüyüp vatana millete hayirli birisi ol......

Revoyla biz kolayı bırakalı çok oldu. Mecbur kalmadıkça içmiyoruz :smile:

Ayran var hacı ayran iç :p

Geri