Forumda Kız Tavlamanın Onbuçuk Altın Kuralı

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy

1) Yeni uye olmalısınki forumumu dogru duzgun tanıyo olmamalısın :goz:

2)İletileri kontrol edıp daha konuskan kızları secmelısın :goz:

3)Bu kızlar genelde iletilere ayy cok gusel ellerıne saglık nerden buldun ayol patladım gulmekten gıbım seyler yazanlardır

4)Sizde ileti sayınızı az tutarak en yogun konulara ileti yazın (bknz. forum oyunları)

5)Pm atacagınız kişiyi cok ii secmelisiniz yoksa bı ıhbarda gume gıdersın :durdurun

6)Asla mesajda naber nasılsın awatarın guzelmıs gıbı msj atma unutmakı sen yenı uyesın ve forumla ılgı pek bısı bılmıosun kafan basmıo bu işlere :vur

7)Mesajında daha cok " Yaw forumda neler war bıldıgın guzel yerler warmı" Seklınde msj atın :victory

8)Cvp gelmesse asla ustelemeyın :goz:

9)Dıkkat cekmemek ıcın bır mod'a da msj atabılırsınız uyanık olun :p Ol yanı bı zahmet :p
10)Cvp geldıyse 2-3 msj sora su yalanı uydurun "Yaw benım gelen kutum arızalı galıba ben sana Msn'imi werıyım sen bana anlat sunu yaa" :biggrin

10.5) Eger hâla yapamadıysan sen gıt yasama yaa gıt forum morum senın neyıne yaa :haci: Git yat uyu yaa daa ne diim sana :durdurun

alıntı =)

süpersin yaw ama kızlar hep ofline gözüküyolar sende oflinesın hep dikakt et

paylasım için saol abi

Yok canım........! Essah mı söylüyon.

ayy cok gusel ellerıne saglık nerden buldun ayol patladım gulmekten:durdurun:durdurun:durdurun

deli yaw bu çocuk azılı çapkın:durdurun:durdurun

alıntı niye yazdıkki hayat tecrübelerin değilmi bunlar senin:durdurun:durdurun

deli çocuk:melek:goz:

sahranil kuzay azılı çapkın felan değil bence beceriksiz bi çapkın böyle saçma sapan şeylerle kız tavlayabileceğini sanıyo ama yanılıyo...yaa kusura bakma da sen böle devam edersen kesin evde kalırsın.hayır kendini kandırmaya çalışıyon bari diğerlerinin de başını yakma.sonra inanacaklar sana görecekler....

ehuehuhe eğlenceli bi paylasım olmus eline sağlık

sahranil kuzay azılı çapkın felan değil bence beceriksiz bi çapkın böyle saçma sapan şeylerle kız tavlayabileceğini sanıyo ama yanılıyo...yaa kusura bakma da sen böle devam edersen kesin evde kalırsın.hayır kendini kandırmaya çalışıyon bari diğerlerinin de başını yakma.sonra inanacaklar sana görecekler....

BEN HİÇ ANLAMAM O İŞLERDEN yenge dogru diyosun dogru teşhis =)

helal size

10.5) Eger hâla yapamadıysan sen gıt yasama yaa gıt forum morum senın neyıne yaa :haci: Git yat uyu yaa daa ne diim sana :durdurun

hiçbiri degilde 10 numaralı taktik süper valla harbi koptum gülmekten haci 2 yıldır bu siteye üyeyim ama bidefa bile kız tavlamak için girmedim aklıma bile gelmedi valla düşünene helal olsun ben yinede burayı kız tavlamak için degilde adult bölümü için kullanmaya devam edecegim..

iyi taktiklermiş =)

yiyen kız olmaz artık ama =)

Geri