Forumda gezerken radyo dinlemek ister msnz?

WildWolF

New member
Reaction score
0
WWW.HACKHELL.COM için bi yenilik daha!!!
Artk forumda gezerken radyoda dinleyebileceksiniz :)
İşte karşınızda HackheLL Radyo icin özel hazırlanan Web Radyo :)

Bu sistemi hazırlarken bana yardımcı olan Dark_Angel ve fikir sahibi Solariz'e , yine her zamanki gibi testerLıgımı yapan ahmetcan'a teşekkür ediyorum...

Peki nasıl kullanıcaksınız? Sistem çok basit. http://www.hackhell.com'a girdiğimizde aşağıdaki gibi bi bar çıkıcak.

radyo1.jpg

işaretLi alana tıkladıgımızda ise ;

radyo2.jpg

şekildeki kontrol paneli açılacaktır. Burdan Baslat(Play) dugmesine bastıktan kısa bi sure sonra radyoyu duymaya başlıcaksınız. Ve eger bu kontrol paneliyLe dolasmak istemiyorum derseniz en sağdaki dugmeye bastıgınızda barın kayboldugunu goruceksiniz.

radyo3.jpg

Sistem Internet Explorer için hazırlanmıştır. Malesef Firefox da çalışmamaktadır. Firefox kullanıcıLarı winampdan dinlemeye devam ediceKler (tıpkı bnm gibi ;) )

Bütün hakLarı HackHell TeaM'e aittir izinsiz alınması yasaktır. Lütfen saygı gosterin.

Sen yakında Tv de kuracaksın aha buraya yazıyom bak.Eline sağlık:)

Hayırlı olsun hepimize bende şaşırdım ilk açldıgında bende kendi kendine açıldı eline saglık

heh bunu 1 ay önceden ben yumurtlamıştım :) dövmüştünüz neyse bakalım :)

DeacoN.FRoST' Alıntı:
ok iyi hoşda ben o barıda görüyorum fakat tıkladığımda tepki vermiyor ne iş acaba ? hizmet güzel tebrikler

firefox yada ona benzer bişi kullanısundur bu sadece ie için :(

evt bu yenilik çok güzel oldu artık sitede dolaşırken insanlarr site üzerinden radyo dinleyebilicek eline sağlık hoş

evet ok güzell olmuşş emegi geçen herkesin eline sağlıkk

emeğinize sağlık çok güsel olmuş.teşekkürler

sOrUnLu' Alıntı:
thx. edenler birde radyoyu dinlese :rolleyes:

tşkler güzel bişi olmuş sorunlu ben yeni tşk ediyom ama benim programım gece 00:00_03:00 arası başlıyo ;)

WildWolF' Alıntı:
firefox yada ona benzer bişi kullanısundur bu sadece ie için :(

yok dostum IE kullanıyorum farklı kullansam yazardım zaten merak etme uyarı yazmışsınız.+ bir arkadaşta yazmış aynı hatayı bendeki ie sürümü 6.0.2900.2180

sOrUnLu' Alıntı:
heh bunu 1 ay önceden ben yumurtlamıştım :) dövmüştünüz neyse bakalım :)

ben hatirladimm sen merak etmee:D

Geri