foruma giriş hakkında önemliii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jeopardy80

New member
Reaction score
0
merhaba ben foruma her girişimde virüs uyarısı ile karşılaşıyorum avg 7.5 virüs programım var daha önceden böyle bir sorun yoktu fakat şu son 1 haftadır uyarıyı veriyor yardım plss teşekkürler şimdiden

bilgisayarında virüs vardır kardeşim format atman lazımm

yanlıs sadece buraya girince uyarıyı veriyor başka yerlerde sorun yok

anti virüs programınınz açılan pop up pencerelerini virüs olarak algılıyor
korkulacak birşey yok içiniz rahat olsun ;)

anti virüs programınınz açılan pop up pencerelerini virüs olarak algılıyor
korkulacak birşey yok içiniz rahat olsun ;)

teşekkür ederim yanlız dediğim gibi daha önce böyle bir sorun yoktu virüs olsa taramada çıkardı dimi veya başka yerlerdede uyarı vermesi gerekirmiydi?

Problem yok için rahat olsun, 2.000 küsür kişi online
virüs gibiş bir tehdit olsaydı emin ol diğerleri de konu açardı ;)

arkadaşlar sadece şunu biliorum hh ye girerken popup açılıo bi tane hh üyesi o programı indirmiş virüs bulaşmış sizler indirmeyin isterseniz

su rapid işi mi o virüs olan mı ?sınırsız indirin fln diyor ?

hani popup çıkıo ya download yazıo hh üyesi hackhell e güvenmiş indirmiş pc yede yüklemiş sora virüs bulaşmış

hani popup çıkıo ya download yazıo hh üyesi hackhell e güvenmiş indirmiş pc yede yüklemiş sora virüs bulaşmış

arkadaşım o popup sadece üye olmayanlara çıkıyor üye olduktan sonra zaten çıkmıyor artı ben onunla ilgili herhangi bir program falan indirmedim ve benim üyeliğimde yakalşık 6 ay öncesinden vardı ve 6 aydır böyle bir problemle karşılaşmadım sadece foruma ilk girişte bu uyarıyı veriyor diğer girişlerimde sorun yok virüs taramasından geçirdim hiçbirşey çıkmadı ve şimdiki girişimdede böyle bir uyarı ile karşılaşmadım yani poup la bi ilgisi olduğunu sanmıyorum ama genede sağol yardımın için :victory

ne hackhell içinde ne de aldığı reklamlarda wirüsle karşılaşılması imkansız ..

lütfen sorununuzu kendi bilgisayarınızda ya da wirüs programlarınızda arayın ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri