Forum sitesi hata mesajı

serserix

New member
Reaction score
0
Kendi Forum siteme girerken

PHP has encountered an Access Violation at 7C82A1FB

hata kodu alıyorum. Neden kaynaklanıyor? Nasıl çözebilirim?

Birde sitemi uzun zamandır kullanmadığım içim forum admin şifresini unuttum. ftp den veya plesk den nasıl bulabilirim?
teşekkürler

Büyük ihtimaLLe siz sitede yokken siteyi botLar sarmış ve forum sistemi çökmüştür.Yani mysql veritabanı iLe iLgiLi bir durum sözkonusu oLabiLir.Forum sisteminizi tam oLarak biLemediğim için kesin bir kanı koyamam..

Admin şifresini eğer foruma girebiLiyorsanız şifremi unuttum kısmına tıkLayarak aLmaya çaLışın.Bunun dışında yapabiLecekLeriniz tamamen forum sisteminizin özeLLikLeriyLe aLakaLıdır.

Size tavsiyem ftp yi tamamen siLerek sitenize ücretsiz ve vbuLLetin den daha kaLiteLi oLan mybb forum sistemini kurmanızdır.(Tabi site hiti yüksek değiLdiyse)

Forum siteme ulaşmayı başardım ve admin şifrelerini hatırladım sonunda. Ancak ara ara siteye girşlerde
bahs ettiğim hatayı alıyorum. IE hata ayıklayıcıyı actım ve

En olası nedenler:
•Web sitesine bakım yapılıyor.
•Web sitesinde programlama hatası var.

hatasını alıyorum. Yanlış bir seçim biliyorum ama windows server kullanıyorum. Linüxe gecmelimiyim sence? Birde linüxe gecersem sitenin yedeğini nasıl alabilirim? VB 3.6.8 kullanıyorum

Forum siteme ulaşmayı başardım ve admin şifrelerini hatırladım sonunda. Ancak ara ara siteye girşlerde
bahs ettiğim hatayı alıyorum. IE hata ayıklayıcıyı actım ve

En olası nedenler:
•Web sitesine bakım yapılıyor.
•Web sitesinde programlama hatası var.

hatasını alıyorum. Yanlış bir seçim biliyorum ama windows server kullanıyorum. Linüxe gecmelimiyim sence? Birde linüxe gecersem sitenin yedeğini nasıl alabilirim? VB 3.6.8 kullanıyorum

Dediğim gibi muhtemeLen düşük versiyondaki bir mysql veritabanı kuLLanmanız veya windows server kuLLanmanız sürekLi hata aLmanıza etken faktörLerdir.Şunu unutmayın forum siteLerinde windows server kuLLanmanız kesinLikLe tavsiye ediLmez.En düşük versiyonu biLe oLsa Linux kuLLanmaLısınız.Bikaç ay önce bende bu hataya düşmüştüm,Şu anda Linux a döndüm.Herhangi bir sorun yaşamıyorum.

Hosting sağLayıcınızda tek geçişLik hakkınız oLmaLı.Eğer bu hakkı kuLLanmadıysanız ücretsiz oLarak Linux server a geçebiLirsiniz.

Ne tür bir işLem yaparsanız yapın mutLaka sitenizin yedeğini aLın.Daha sonra eyvah ne yaptım ben dememek için..En emin oLduğunuz konuda biLe hataLarLa karşıLaşabiLiyorsunuz.

Kesinlikle katılıyorum.. VBulteinden vaz gectim MyBB kurdum ve serverimi linux e cevirdim. Gerçi sitemin yedeğini SQL olarak aldım ama... Şimdi Sıfırdan tekrar kuruyorum sistemi.. Olan oldu yapacak bişe yok...:)

Geri