Forum Sitem İçin Vps

akifokur

New member
Reaction score
0
arkadaşlar www.ebayturka.com isimli vbulletin sitem var. şu anda googleda hızla indexleniyor ve günlük extreme tekil hiti 1k civarında ancak daha da hızlı artmakta.ben kocaelide bir arkadaşımın serverından 1 gb alan ve 5gb trafikle yayınlıyorum sitemi.ancak sitedeki eklentiler ve trafiği nedeniyle artık kasılmaya başladı.geç açılıyor.sanırım server üzerinde benden başka 30 civarı daha site var ve serverda windows server yazılımı var.bazen siteyi açmak istediğimizde
Kod:
 Fatal error.maximum execution time of 30 seconds exceeded in.c:/inetpub/vhosts/ebayturka.com/httpdocs/index.php online 489
bu hatayı veriyor .bu hata nedir.
ben vps e geçmek istiyorum.sizce nasıl bir vps seçmeliyim.saygılar tşklr arkadaşlar.

Vps için güvenilir host firmalarından geçmen tavsiye edilir.
Wmware gibi yazılımlarda bir sunucuyu değişik parçalara bölerek sunucunun bir parçasını sana ayırmış oluyorlar. Hepsini kiralayamayanlar için ekonomik bir çözüm oluyor. (Sunucunun hepsini kiralarsan Dedicated oluyor)

Vbulletin için Linux VPS kiralaman gerekiyor. dikkat etmen gereken konu aylık trafik miktarı ve trafik aşımında ne kadar ücret yazıldığı, Yazılım tabi en önemlisi kontrol yazılımı.
internette bakarsan Turkticaret.net in fiyatları iyidir ama kullananlar pek iyi not vermiyorlar teknik destek konusunda. Bende aynı fikirdeyim kaç bin tane host ve sunucu hizmetleri var yetişemiyorlar doğal olarak.

Ben www.natro.com kullanıyorum. Profesyonel çalışıyorlar.
kendine uyan bi tanesine karar verirsin artık.

Geri