forum sayfasi cok cirkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yderin35

New member
Reaction score
0
arkadaslar yillardim kayitliyim buraya ama site bana cok karisik geliyor eski ana sayfa daha guzeldi cok karisik olmus foruma tikliyorum cogu bolum yok mesela forum sayfasina tiklayinca bilgisayar bolumu neden gelmiyor sitedeki butun katagorilere forum sayfasindan ulasmak istiyorum.
bu sekilde kullanim hic hos fegil
saygilar sevgilerimle:001_rolleyes:

hocam teskler eski portal sayfasina ulasiyorum ama orda da foruma tiklayinca bilgisayar bolumu gelmiyor ama hepsi neden forum sayfasinda degil onu merak ettim ayrica herzaman giriyorum illa cevap mi yazmak gerek girdigimin belli olmasi icin ;)

Foruma tıklayınca üstte; genel, haber, güvenlik, download.... diye forum başlıkları var ordan istediğin her foruma ulaşabilirsin

anlatamadim tam olarak sanirim ama neyse tesk ederim ilginize konuyu cope tasiyabilirsiniz
saygilar.

demek istediqini anLadım dr.mud tam olarak istediqini söyLemiş =) ama anLamamıssın...

forumdaki böLümLer sekme haLine getiriLdi ve beLLi grupLara ayrıldı... ister forumlara tıklayıp böLümLere ulasabilirsin istersende soL menuden böLümLere uLasabiLirsin ; )

bilgisayar böLümünü buLmana yardımcı olucak ufak bi video cektim ; ) indir izLe gayet basit =)

Download:
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

bunu da sık kullanıLanLara ekle =) eski ana sayfa =)
HackHeLL Forum - Biri Bizi Durdursun

kapattım konuyu taqıldıqın bi yer olursa pm atabilirsin ; )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri