Forum Reklamı????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar forumda ablalarımız bacılarımız varken,İslam bölümü sürekli aktif olan ve Türkiyenin en büyüğü olan bir foruma sizce bu reklam menüsü yakışık kalıyormu?

Charparti reklamından bahsediyorum.Tamam reklam,para DA para derken forum insanı??

Unutmayalım forumumuzun üye yaş ortalaması 15in altında!
burda 13-14 yaşlarında üyelerimiz var ve bacılarımız ablalarımız var.Bunlar olurken forumda birbirini yalayan kadınlar??:saskin

Hackhell'ın ilerleyebilmesi icin reklam gelirlerine ihtiyac var bu bi cok defa tartısıldı..Hackhell İslami bi forum sitesi degil genel icerikli iceriginde bi cok seyi barındıran bi forum sitesidir.Reklamlar herhangi bir bolumun varlıgına veya yokluguna bakılaraktan alınmaz..Annelerimiz bacılarımız veya erkekler olsun farketmez olanaklar cercevesinde bunu engelleyebilirler forumda buda bi cok kez verildi..

malesef İslam Bölümünün Bu kadar Güzel Aktif olabilmesi ve daha çok kalıcı olabilmesi için reklam şart

Gerçekten bu reklamların gerekliliği konusunda şüphemiz yok; fakat mümkünse seçici olalım. Toplum içerisinde bu siteyi açtığımızda sitemiz (sitemiz diyorum çünkü gerçekten tamamıyla bana hitap ediyor.) reklamdan dolayı tamamıyla muzır içerikli zannediliyor.

Ad-bLock ekLentisi var ara$tırırsanız buLursunuz ~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri