Forum RÜzgarİİİİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VolkaN

Altın Üye
Reaction score
0
Gönlüm uçmak dilerken semavi ülkelere;ayağım takıl
YA SİTEYE GİRERKEN SİTEE ACILINCA ONCE FORUM RUZGARI DIYE BIR YER GELIYOR BUNUN NEDENİ NEDİR ENGELLEMEK İÇİN BİR PROGRAM FALAN YUKLEMEM GEREKİYOR MU SAYGILARIMLA.............:melek

Neden Kİmse Cevap Yazmiyor Yaw Bİlen Bİrİsİ Yok Heralde Sİteyİ HaclamİŞ Olabİlİr Demİ......

Hee hackLendik... :eek:ha Hackhell Hacklenirse Kıyamet Geldi Demektir.. :sigara:

Sitenin açılmasında bi anormallik yok. Sanırım reklam.

kardes napıyım hep sorun oluyor sende yanı nere acam fıkra bolumune mı acım konuyo ben nebilem daha once dile getirildimi getirlmedi mi hem uslubumuza dikkat edelim karsınızda cocuk yok soru sorduk istemiyosan cevap verme kardes......enemy ben konusmalarımın sonuna hep tesekkur yada saygılarımı soyluyorum kibarca ama bazı kiseler elestiriken bile saygılı olmuyo rica edyorum dikkat edelim yani hatamız olabilir bu boyle dile getirilmez....

Arkadaşlar bu kadar basit bir şey için polemiğe girmeyelim.

yha o reklam bişeye zararıda yok zatn firefoxda da çıkıo....

kızmayın la adama... ben dün başka bişey için azarlamıştım =)

o reklam dostum... hackhell açıldığında oda bazen otomatik açılır...

ahhh! sen eskiden açılan sitleri görseydin. böle kalçalar fln vardı başka bi sitede... öllün körüne de tıkla yazmışlardı... =)

Bu ufak reklamlara takılmayalım yaaw:) kaspersky kullan ne virüs gelsin ne pop-up :) hackhell'e de para lazım :p

Bu kadar büyütmeye gerek yoktu sanırım mesajlara baktımda adamı yani bi kovmadığınız kalmış :D

valla ben her açtığımdada giriyo o forum direk küfür ediyorum.sinir oluyorum.

valla yoruluyorum üşeniyorum.ben tıklayınca benim sevgili hhem gelsin üleyyyyynnn

valla üşeniyorum anam napcam ben şimdi bakkal gazii,

Gereken açıklama yapılmış Locked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri