FORUM NEDİR?? lütfen bir dakika bakın..

BeRKaaN

New member
Reaction score
0
arkadaşlar:
hepinizin affına sığınarak bir iki kelime yazmak istedim.
ben hackhell ı geçen seneden beri takip ediyorum.burada arkadaşlar paylaşım yapmaya çalışıyorlar.bazıları saçma sapan.bazıları gerçekten çok güzel (bu benim şahsi görüşüm)
ve inanın bir çoğunu ya orda burda dinledim yada bir yerlerde okudum.ya teşekkür ederek çıkıyorum yada sadece okuyorum.bir konunun yada bir fıkranın ismini değiştirirsen onun forumda yayınlanıp yayınlanmadığını nereden bileceksin?aynı fıkra hergün verise bile yinede okuyorum.çünkü herkesin hitap şekli farklı vede konu fıkra olunca dahada güzel oluyor.bir konuya on kişi cevap veriyor.dokuzu paylaşım güzeldi,saol,eline sağlık,puuhhhaa derken biri çıkıyor VERİLDİ ARKADAŞIM diyor.ben buna anlam veremiyorum.bana şahsi olarak sorulursa FORUM ne demek bence BUDUR.hergün her arkadaşım aynı şeyleri verse bile paylaşım çok özeldir.EMEĞE SAYGI GEREKTİRİR....
Birde özellikle her konuya bişey yazıyımda ne yazıyım haahh tamam buldum VERİLDİ ARKADAŞIM diye düşünen arkadaşlara soruyorum......FORUM NEDİR??

bide verilen konular sadece kilitleniyor

madem daha önce verildi sil gitsin

hiç ya kitliyolar sonra orada durmaya devam ediyo belki adamın biri çıkıp ona şimdi bişey yazmak istedi nolcak?

çok güzel bir konuya değinmişsin arkadaşım. kesinlikle katılıyorum sana

hakkaten ya, konuları kitlemeden çöp kutusuna taşısalar da bizde msj atabilsek çöp kutusundakilere!!!

konuyu yanlış yere açmışsın kardeş bu konu mesela çöpe çünkü öneriler ve şikayetler bölümü var!! ayrıca yönetici arkadaşların bi kısmı görevini çok güzel yapıyor hakkını yememek lazım!! kitlenmiş konular bir süre sonra geri dönüşüm kutusuna gidiyor sanırsam!!!

bizde diyoruz ki konuları çöp kutusuna taşıyın ama kitlemeden taşıyın msj yazamıyoruz konuya!!!

Geri