ya iyi olmuş bu konuyu açtıgın bu sistedeeger birine a..nın .mına sokaraım sizi diyip siz eleman mod diye banlanmıyorsa kimseninbanlanmaması gerekir ama adalet sadec adıma göre işliyor malesef forum kurallrına kocaman yazsanbız bu sitede adamına göre muamele yapılıyor diye kimse ben birisine kapak olsun dedim diye banlandımda başkası anamıza küfür etti de banlamdı dfiye boşuna kafa yormaz ne forum kuraları ya adam bir sürü clone uye alıp sınırsınz banlamış smodun biri lütüf göstermiş banınaı kaldırmış başka bir arkadaşımzı sır kişisel hesaplaşmalar yzunuden banlanmış ben banı kalsın dıyorum ona gelince olmaz bu mu adelet be eger forum kuarlları varsa ve amk. a.q o.ç gibi sıfatlar ister şahsa ister kişiye hakaret olsun ban kabul edeceklerse ben şeref sözü isterim sizden ben birazdan arama başlayacagım en yakın arkadaşınzıda olsa banlayabilecek yurek var mı biri imzasına .pne yazar ona ses yok hani bu sitede bayan ueyelrde vardı hangi yaşı 13 14 yaşında olan uyelerde vardı ne olurdu bırakın bu ilşleriadaletli olun bana adamın biri hakaret ediyor şikayet ediyorum tın umurlarında olmuyor bu smodların adamlara bu adam clone ıp bak tınnnnnnnnn sonra uye diyor ki özür dilerim o 3 uyelik benim diyor ama smodlar ilgilenme geregi bile duymuyor diyorlar ispat et elimde 300 yakın pm var resım var hepsini ispat ederim... tek tek ama sizin kılınızı kırıptadacagımdan pek emin degilim...ha unutmadan şunu da sösyleyim forum kurallarında pm den mod başvurusu için oy istemek yasak di mi ben şimdi mod olan elemanların pmlerini burda göstersem onları banlayabilecemisniz :goz: