Forum Görünümü

incecorap

New member
Reaction score
0
Sayın Admin ve sevgili üye arkadaşlarım ben forumu misafirlere açınca görüntü böyle oluyor bunu nasıl yapabilirim...

Saygılar

Görüntü böyle;

ya kullandıgın skınin veryson farklılıgından yada alt forumların alt alta dızılmesı hackını yanlıs kurdugun ıcın oluyordur...

Dark_Angel' Alıntı:
ya kullandıgın skınin veryson farklılıgından yada alt forumların alt alta dızılmesı hackını yanlıs kurdugun ıcın oluyordur...

Yardımınız için teşekkürler ama defult skın dede aynı sorun var peki nasıl düzeltebilirim bu sorunu yoksa forumu Misafirlere açamıyorum...

eger forumların alt alta dızılmesı ıcın gereklı hack'ı kurduysan bu hack'ı functions_forumlist.php dosyasını edıtleyerekmı yaptın yoksa template lerı edıtleyerekmı bılmıyorum.. eger functions_forumlist.php dosyasını edıtleyerek yaptıysan orjınal functions_forumlist.php dosyasını gerı yukle template edıtleyerek yaptıysan yaptıgın edıtlemelerı duzelt eskı halıne getır template lerı..

Buarada sımdı farkettım sorunun ziyaretcılerdeymıs sadece sanırım forumdakı konu ıcerıklerını zıyaretcıler gormesın dıye gereklı edıtı yapmaya calıstın ? showthread.php dosyasının orjınalını ftp den gereklı dızıne at sorunun cozulecektır...

Dark_Angel' Alıntı:
eger forumların alt alta dızılmesı ıcın gereklı hack'ı kurduysan bu hack'ı functions_forumlist.php dosyasını edıtleyerekmı yaptın yoksa template lerı edıtleyerekmı bılmıyorum.. eger functions_forumlist.php dosyasını edıtleyerek yaptıysan orjınal functions_forumlist.php dosyasını gerı yukle template edıtleyerek yaptıysan yaptıgın edıtlemelerı duzelt eskı halıne getır template lerı..

Buarada sımdı farkettım sorunun ziyaretcılerdeymıs sadece sanırım forumdakı konu ıcerıklerını zıyaretcıler gormesın dıye gereklı edıtı yapmaya calıstın ? showthread.php dosyasının orjınalını ftp den gereklı dızıne at sorunun cozulecektır...

showthread.php nin orijinalini nerden alıcaz...

Dosya Ektedir...

Ekli dosyalar

• showthread.zip
    12.3 KB · Görüntüleme: 5
yine olmadı eski halinde showthread.php yükledim ama olmadı

bu bozulmanın hangı ıslemı yaptıktan sonra oldugunu solesen daha fazla yardımcı olabılırım ama su durumda showthread.php ve functions_forumlist.php dısında bozulması ıcın ıkı alternatıf kalıyor Forumhome yada forumdisplay template lerınde yaptıgın bır edıtlemeden kaynaklı olabılır :)

functions_forumlist.php bunuda verebilirmisiniz birde bunu deneyeyim

Dosya ektedir...

Ekli dosyalar

• functions_forumlist.zip
    4.8 KB · Görüntüleme: 4
forumhome orijinalini upload edince düzeldi ama yaptığım hackler gitti acaba sorunun nereden olduğunu nasıl anlayabiliriz...

sorun kurdugun hacklerı dogru kuramamandan hacklerı kurmadan once edıtledıgın dosyaların mutlaka yedegını almanı tavsıye ederım

Sevgili Dark_Angel peki bunu düzeltmenin bir yolu varmı acaba...

Sevgılı Incecorap hangı hacklerı kurdugunu Forumhome template ınde ne edıtlemeler yaptıgını ben nerden bılebılırım? Bilemememden kaynaklıda suan cozumu sudur demem sacma olucaktır . kurdugun hacklerde forumhome template ınde yaptıgın degısıklerı kontrol edıp aynı degısıklıklerı daha dıkkatlı yaparsan hacklerının gerı gelme olasıgı olabılır...

Yardımların için teşekkürler Dark_Angel sayende hallettim forumhome da bir satırdan kaynaklanıyormuş...

walla derin bi konu
galiba okudum sabırla
ama bişey anamadım
helal size yapabiliyorsunuz böyle şeyleri
helal olsun
insan bildiği işi yapmalı dimi ya
neyse size kolay gele

Sorunu çözdüm ama şimdi forum normal gözüküyor ama misafirlere forum kilitli gözüküyor hackhell daki gibi yeni mesaj yok gözükmüyor bunun nedeni ne olabilir acaba...

Geri