Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
“O” sen değilsin artık ayyüzlüm. Senin kirletemeyecegin bir aşk umudu tüter kandillerimde. Sana dairlerden arınmış bir aşk.. İçine senin gözlerini katmayacagımanılarımızı sıkıştırmayacagımsenli düşlerden arınmış seni unutmayı başarabildiğim bir aşk..
Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin
Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü
Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "bir" gün öLeceksin
İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
Tarifizor olannice duygular var içimde...
*** Ufak bir çaresizLiğin beni savurduğu toprakLarda yürümek çözüm müdür MUTLULUĞU buLmaya?
Durup dururken içimde bir şeyler kopup tıkıyor boğazımı...
Durup dururken sıçrayıp kalkıyorum yarıda bırakıp yazımı
Durup dururken hiç bitmeyecekmiş gibi bağlanıyorum başladığım güne, Ve her seferinde sen çıkıyorsun suyun yüzüne...
Bir karanlığım ben İçimde her şeyi barındırabilen.. Herkesin korktuğu ürktüğü bir boşluğum ben Herkesin gördüğü ama Fark edemediği Orda bir yalnızlığım ben Herkesin içinde olan ama İltifat edemediği... Orda bir yerlerde bir hayatım ben Herkesin sahıp olduğu Ama Kimsenin değerini bilemediği....
ßi kaç saat sora öLüceni ßiLmek!
Kötü oLsa gerek....
Sana aci verir ama sen genede seversin...
"BenimLeÖLürsüN"
Sustum...! Tuz basıp yaralarıma ne kadar susulacaksa o kadar sustum! Tam acılarımı haykıracaktım ki sustum...! Bir çığlık kanıyor demedim en derininde yüreğimin... İçimdeki volkanları boğarak sustum...! Açmadım kimselere yüreğimi...! Hançeri sadece kendime sapladım ve sustum...! Hüznü yüzümde acıları gözlerimde topladım sustum...! Bir ah sürüp dudaklarıma... Ne kadar susulacaksa o kadar sustum.