Formayı Yere Attı!

icemen

New member
Reaction score
0
e8wxfs.jpg

Beşiktaş’ın özkaynak düzeninden yetişti, tam 3 sene PAF takımda görev yaptı. Eskişehirspor’un başarılı orta saha oyuncusu Bülent Kocabey, dün Siyah-Beyazlılar’ın tepkisini toplayacak bir davranış sergiledi. Maç bitiminde eski arkadaşı Serdar Özkan’la hasret gideren Bülent, Beşiktaş formasını aldı ve soyunma odasına yöneldi. Ancak daha sonra tribünlerin kendisini çağırmasıyla birlikte rotayı değiştirdi. Ev sahibi taraftarlar, Beşiktaş formasını gösterip, “At, at” diye tempo tutunca, Bülent bu isteğe uydu ve 3 yıl taşıdığı Beşiktaş formasını yere attı.

Tepki gösterdiler
Bu durumu gören Beşiktaşlı taraftarlar ve Siyah-Beyazlı teknik heyet ile oyuncular duruma tepki gösterdi. Beşiktaş formasını yere attığı için alkışlanan Bülent, daha sonra soyunma odasının yolunu tuttu. Okan Koç transferinde Gençlerbirliği’ne gönderilen Bülent, daha sonra Hacettepe’ye gitmiş ve son olarak Eskişehir’e imza atmıştı.

kaynak:fanatik

O forma kutsaldır, bugün bu işten para kazanıyosan O forma sayesindedir. Beşiktaş' tan yetişmiş olmasan bi kaç küfür ederdim sonra olayı unuturdum. Ama senin yaptığın bu vefasızlığa üzüldüm, sana acıyorum. Ve bir sözüm de Es-Es taraftarına, yıllardır tribünde maç izlerim buna benzer bi olay görmedim, duymadım. renkleri ne olursa olsun Forma kutsaldır. bu işin fanatikliği yok. Size de acıyorum, taraftar olma şerefine nail olamamışsınız. ben de sizi bi b.k bilirdim.​

Türk bayraklarını yere atıyorlar formayı atsalar ne olacak. =)

Forma kutsaldır derken ? Neye göre kutsal kime göre kutsaL ? kutsaL'ın başka anlamı mı var ?

Beşiktaş forması önemlidir demeni tercih ederdim

Forma kutsaldır derken ? Neye göre kutsal kime göre kutsaL ? kutsaL'ın başka anlamı mı var ?

Beşiktaş forması önemlidir demeni tercih ederdim

Forma kutsaldır derken kutsal' ın tek bi manası yoktur furkan kardeşim. işin ilahi boyutu yok bunu anlamanı beklerdim

KaraktersizLik...
Tevez M. City - Westham Maçında GoL Attıktan Sonra Eski Takımının Taraftarından Özür DiLedi BeLkide Bu Yüzden Dünya Çapında Bir FutboLcu Birde Bizim KozaLağın Yaptığına Bak.
Vefakar Topçu Pek KaLmadı Türkiyemizde.

onun karakterını gosterıyo nerde oldugu suan asıkar beıktasada anca ole uzakdan bakar

Taraftar Her Zaman OyuncuLarı Gaza Getirmeye ÇabaLar Ama Oyuncu Adam Biraz Sağ DuyuLu, Efendi OLmaLı, Her Takıma Ve Formasına Saygı GöstermeLi, BöyLe HareketLere Gerek Yok, Ayıp...

MağLubiyetin EtkisiyLe Yapmış OLacak Büyük İhtimaLLe Ama BöyLe ProvakasyonLara GeLmemesi Lazım, O Da Sonradan Hatasının Farkına Varmıştır, MutLaka...

nankörlük bu olsa gerek.yazık

ŞerefsizLik ParayLa Mı..??

Nerden nereye geLdiğini biLmeyen topçuLarıb hiç sevmiyorum. . .

Türk bayraklarını yere atıyorlar formayı atsalar ne olacak. =)

biz Türk bayragını nasıl seviyorsak siyah beyaz formayıda onun kadar seviyoruz onurluyuz takımımızla gururluyuz ve sonuna kadarda sevecegiz biz adam gibi taraftarız yensekte küme düşsekte biraz üzülürüz ama asla takımımıza küfür etmeyiz siyahız beyazız biz bambaşkayız

MozoLe Miяach;4723435' Alıntı:
ŞerefsizLik ParayLa Mı..??

eskiden 1 para diye bir birim varmış dedelerimiz zamanında yani yanlış bilmiyorsam kuruş ayarında yada büyük ihtimnalle kuruştanda düşük bir birim ve 1000 i 1 para deyimi burdan gelir...Dediğin gibi Mert kardeşim parayla değil 1000i 1 para neredeyse bedavaaaaaaaaaaa

Geri