icemen
New member
- Reaction score
- 0
Beşiktaş’ın özkaynak düzeninden yetişti, tam 3 sene PAF takımda görev yaptı. Eskişehirspor’un başarılı orta saha oyuncusu Bülent Kocabey, dün Siyah-Beyazlılar’ın tepkisini toplayacak bir davranış sergiledi. Maç bitiminde eski arkadaşı Serdar Özkan’la hasret gideren Bülent, Beşiktaş formasını aldı ve soyunma odasına yöneldi. Ancak daha sonra tribünlerin kendisini çağırmasıyla birlikte rotayı değiştirdi. Ev sahibi taraftarlar, Beşiktaş formasını gösterip, “At, at” diye tempo tutunca, Bülent bu isteğe uydu ve 3 yıl taşıdığı Beşiktaş formasını yere attı.
Tepki gösterdiler
Bu durumu gören Beşiktaşlı taraftarlar ve Siyah-Beyazlı teknik heyet ile oyuncular duruma tepki gösterdi. Beşiktaş formasını yere attığı için alkışlanan Bülent, daha sonra soyunma odasının yolunu tuttu. Okan Koç transferinde Gençlerbirliği’ne gönderilen Bülent, daha sonra Hacettepe’ye gitmiş ve son olarak Eskişehir’e imza atmıştı.
Tepki gösterdiler
Bu durumu gören Beşiktaşlı taraftarlar ve Siyah-Beyazlı teknik heyet ile oyuncular duruma tepki gösterdi. Beşiktaş formasını yere attığı için alkışlanan Bülent, daha sonra soyunma odasının yolunu tuttu. Okan Koç transferinde Gençlerbirliği’ne gönderilen Bülent, daha sonra Hacettepe’ye gitmiş ve son olarak Eskişehir’e imza atmıştı.
kaynak:fanatik
O forma kutsaldır, bugün bu işten para kazanıyosan O forma sayesindedir. Beşiktaş' tan yetişmiş olmasan bi kaç küfür ederdim sonra olayı unuturdum. Ama senin yaptığın bu vefasızlığa üzüldüm, sana acıyorum. Ve bir sözüm de Es-Es taraftarına, yıllardır tribünde maç izlerim buna benzer bi olay görmedim, duymadım. renkleri ne olursa olsun Forma kutsaldır. bu işin fanatikliği yok. Size de acıyorum, taraftar olma şerefine nail olamamışsınız. ben de sizi bi b.k bilirdim.