Formattan sonra bir iki kere açılıyor sonra açılmıyor

kandan

New member
Reaction score
0
Slm Arkadaşlar,
bir haftadır falan bilgisayarımda şöyle bir sorun var. Bilgisayar açılışında ses çok kasılarak çıktı daha sonra da bilgisayar kasmaya başladı bende format attım. Normal çalışmaya başladı fakat iki yada üçüncü kapatışımda bilgisayarım açılmadı. Güvenli mod, olağan şekilde başlasın falan yazıları çıkıyor hepsini denedim windows yazısı çıkıyor tam açılacakken 1-2 sn mavi ekran çıkıyor ne yazdığını okuyamadan reset atıyor kendi kendine sonra yeniden aynı durum. birkaç kere format attım ama düzelmedi. Formatı atıyorum düzeliyor ama kapatınca bilgisayar bidaha açılmıyor. Kasayı falan açıp çalıştırdım yine aynı. Bir gün oldu kapatmadım bilgisayarı gayet iyi şekilde çalışıyor yine ama şimdi korkuyorum kapatınca yeniden açılmıcak diye, lütfen yardım edin kafayı yicemmm:(

makinenin her tarafı açık bilmiyorum ama fanda normal çalışıyor.

arkadaşım

pc de bir sürücü çakışması oluyor xp kurulum cd nin versiyonunu değiştir formatan sonra anakartın güncel sürücülerini yükle düzelmesse ya chipset yada hdd arızalı geçmiş olsun

aynı sey basıma cok geldı. kotu bısı ama tekrar format atman lasım. wındowsu yuledıgın hdd bölümünün formatını okuyamadıgı ıcın bu uyarıyı werıor ama normalde NTFS formatı olması gerekıor. neyse senı bıdaha ugrastırcak ama kısmet :D

Geri