Formattaki mavi ekran sorunu

oncu_20

New member
Reaction score
0
slm ben daha önce format atarken böle bir sorun yoktu ama simdi format atarken böle bir sorun oluyor nekadar windows cd si denediysem aynı denediğim cdleri baska billerde sorun yaratmıyor

bu normal ilerlerken
5377dsc00296kk0.jpg

bu da ilerledikten bir süre sonra
1881dsc00297wk0.jpg

siz ce sorun ne olabilir eskiden böle olmaz dı

bilgisayarım özellikler

amd 5200 64x2
ati 1600x pro 512mb
4gb kingston ram 800 mhz
120 gb 8m cache hdd
gigabyte ga-M55Plus S3G anakart
400 watt powersupply

Öncelikler kurallar dahilinde konu açmanızı tavsiye ediyorum..

sorununuz ramle alakalı ramlerden bir tanesini çıkarıp kurmayı deneyin çoğu zaman yapıyor bunu sebebinin ram olduğunu tahmin ediyoruz ki çözüm olarak ram kullanıyoruz..

aynı ramle hata verebilir tek ve farklı ramler deneyin elinizde 2x2gb var ise once biriyle olmaz ise digeriyle deneyin.

Birdaha konu açarken biraz daha dikkatli olur ve http://www.hackhell.com/donanim/552683-hackhell-donanim-bolumu-kurallari.html kuralları okursanız sevinirim. iyi günler.

analdım
bende 2x2 gb ram var bunlardan ramlarin birtanesi cıkartıp öle denedim diyelim oldu fakat her format atısımda aynı tekniğimi denicem

evet malesef benim laptopumda aynı soruna muzderip her formatta ram çıkarıyorum ama slotları değiştirmeyi dene belki yapmayabilir.

kardes öncelikle ramı bi kontrol et baska bi ram le format at eger yine aynı sorunla karsılasırsan hdd problem vardır. tabi cd lerden eminsen.

ram sorunu.bende karşılaştım çok. ram 2 tane ise birini çıkart.tek ise onu çıkarıp yerine takmayı dene.ok.kibbbbbbbbbb

bu sorun benimde çok başıma geliyor..konu için açandan cvplıyandan herkese tşkrler

Geri