Formatlama sorunu(yardım)

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
Bilgisayarımı formatlamak istedim ve karşıma

" Bilgisayarınızdaki Windows sürümü CD'deki sürümden daha yeni olduğundan Kur devam edemiyor. "

şeklinde bi hata çıktı.Format atamadım.Nasıl düzeltebilirim ya da başka bi şekilde nasıl format atarım ?

daha önce hiç böyle bi hata ile karşılaşmamıştım beceremedim ya :vur

deri yukleme guncellemeden oncekı bır tarıhe oyle formatlamayı dene

acaba senin sisteminde şu anda xp professionel mi yüklü format cdsi xp home edition mu?
sorun bundan kaynaklanıyor olabilir bence xp pro (professionel) service pack 2 cdsini bul ve onunla format at.
bir forumda direk link vardı sanırım Anadolu üniversitesinin ftp sitesiydi.
saygılar.

Sercinho7' Alıntı:
Bilgisayarımı formatlamak istedim ve karşıma

" Bilgisayarınızdaki Windows sürümü CD'deki sürümden daha yeni olduğundan Kur devam edemiyor. "

şeklinde bi hata çıktı.Format atamadım.Nasıl düzeltebilirim ya da başka bi şekilde nasıl format atarım ?

daha önce hiç böyle bi hata ile karşılaşmamıştım beceremedim ya :vur

Aslında bu çok saçma bişey çünkü daha eski demesi felan biraz saşırtıı :saskin Benim bildigim kadarıyla bunun tam tersi yenileri yüklemesi gerex. Sen bu PC yi ynimi aldın ve içinde vista yüklümüydü yüklüyse Xp yi kuramazsın. karşına aynen o hatayı verir. sorun ondandır. Aldığın yere götür ve hardsikini sıfırlat sonrada Xp yi kur. Başka bi yolu yok :sigara:

makinada xp kuruluysa ve sen cd yi taktiginda oyle bir hata veriyosa makinanda sp2 li win,CD de ise sp1 li win vardir muhtemelen.cunku oyle bi hata vermesi sacma bi durum.cd taktiginda yükselt ve yeni kurulum diye iki secenek cikmasi gerekiyo normalde :)) bence sp2yi makinadan kaldırıp CD den kurulumu baslat.tabi format atmak istiyorsan....

Sorunumu hallettim arkadaşlar..

yardımlarınız için sağolun

benzer bi olay :D

bize de olmuştu bu olay xp repair menüsünden
yazıp evet deyince birden düeldi ama arkadaştaki devam ediyo ...
vista sürücüyü " c " gösteriyo ama cd " c " yi kabul etmiyo :D
linux cd si takıp hangi sürücü olduuna bakalım dedik yine " c " çıktı ben bişey anlamadım bu olaydan ve bi daha vistayı kurduk xp yi yüklemekten mecburen vazgeçtik

Geri