format ve deepfreze tarih oldu

kamo

New member
Reaction score
0
benden size kıyak hadi +repimi isterim :D
rolback

Format atmayı falan öğrenmenize gerek kalmadı.
Hiçbir şeye izin vermeyen deepfreze ile de kıyaslamayın bu programı.Deepfrezin ağabeyi olur bu program.
60.000 tane geri dönüşüm noktası oluşturarak sisteminizi % 100 geriye döndürebilirsiniz.

ÖZELLİKLER
1. Açılışta çalışır.Windows çöktü ,açılmıyor diye korkmayın.
2. Sistemi İstediğiniz zamana geri dondurebilirsiniz
3. Windowsun Sistem geri yükleme programı harddiskte %5-15 yer kaplarken
Rollback sadece % 0,07 yer kaplar.
4. Virus ve kullanici hatalarini engeller acilista bunlari otomatik duzeltir
5. Her boyuttaki HDD ile calisir
6. Windowsun Sistem geri yükleme programı bozulduğu zaman geri yükleme yapmazken
Rollback te sisteminizi tamamen geri yükler.
7. 60.000 snapshot alabilirsiniz,snapshotların istediğiniz zamanda alınmasını sağlayabilrsiniz.
Pc nizin en duzgun calistigi bütün programlarinizin en iyi seviyede oldugu zaman
SNAPSHOT alin o ani saklayip dondurun
8. Snapshotlari 3 saniyede tamamlar
9. Sistem geri yüklemesi 2 dakikanızı alır.
10. En onemli ozelligi Multi-boot sistemleri destekliyor
11. Ramden yemez,sistemi yavaşlatmaz.
12 Daha bir sürü özellik...

ŞOK BİR ÖZELLİĞİ = Diyelimki sistem çöktü.Bilgisayarı bir önceki zamana çevirdiniz.
Ama arada snapshot almadığınız için arada kaydolan dosyalarınız kayboldu.
Bunun için hiç üzülmeyin.Çünki bu program o dosyalarınızıda eksiksiz kurtarıyor.

arkadaşlar programı kurmak için rarlı dosyayı açtıktan sonra zipli bir dosya çıkar onu aç diyoruz evet hayır seçeneği çıkar ewet i tıklayıp kurmaya
başlıyoruz.
ilacı içindedir:hhter yenilendi link

http://rapidshare.com/files/3311696...633370272864088242161840605112050727.rar.html

link ölü kardeş kontrol et derim

linki yeniledim kardeşim kullanabilirsiniz

bundaki crack olmuyo bee kardes. bu lanet sey acılısta ya da geri yükleme yapmak istedigin zaman serial soruyo. böyle crack falan olmayacak sanırım haa? bize direk serial lazım ve de o biraz zaman alacaga benziyo. baksanız yaa. hiç biyerde bulamadım su lanet serialı. bilgisayar cökse yandık yani yaa o kadar bilgi var içinde

kardeşim bende bugun kurdum bunu zipli dosyayı açtıktan sonra program c: 'ye kayıt olacak ordan setup dosyası çıkıyo ve kurun

ben crack'ı alıp buraya yapıştırdım daha sonra kurmaya başladım kurduktan sonra

crack'ı alıp program filesteki kurulu yere yapıştırıyoruz ve reset çekiyoruz bilgisayara.evet program artık full

not:kurarken demo yazan yeri tıklayın öyle kurun

Program çok güzel ama crackları çalışmıyor. Yılı 2007 ye getirdim. Program kilitlendi.
Bilgilerinize...

teşekkürler güzel paylaşım....

verildi hemde calısan surumu az arama yapıp ole verın please

alın kardeşim program full ben çalıştırdım ama siz niye çalıştıramadınız oma hayret ettim yani illaha resimlerlemi gösterelim öyle bir imkan olsaydı gösterirdim!
ama malesef imkanım yok

ben kullanıyorum bilginize biraz uğraşın yukardada anlattım

Sayende Bilgisayari açamiyorum çok tesekkurederim. Simdi formatlamam gerekecek. Administration password nedir cancel etmek istiyorum fakat sifre soruyor ne biçim is bu yaaa

buyrun benden size bi güzellik sonsuza dek full kullanın 7.2.1 pro ve standart
HDSYSD-306529-ED3FA3-7B3F00-2FC060-9D941F
HDSYSE-9EFD7E-BA0696-FBBF00-573EA9-F26513

ben kurdum sorunsuz calışıyooo arkadaşlar

Geri