Format tan sonra ağ bağlantılarım

sistin

New member
Reaction score
0
Format tan sonra ağ bağlantılarım yok ayrıca drive indirdim diğer cp den yüklüm dedim enternet kartını yüklenmiyorda modem cd sindede aynı sonucu aldım bu konu hakkında yardım edebilecek arkadaş varmı acaba

ağ bağlantının markasını verebilirmisin veya laptop ise modelini, aida64 adlı programlada öğrenebilirsin ağ bağlatısının markasını.

şuan iş yerindeyimde masaüstü gece 3 e kadar uğraştım sinir etti realtek everestten gördüm onuda indirdim tam noktasına kadar bakop indirdim rar olarak indirdiklşerimi diğer pc den acmıyor winrar ı yüklemiş olmama rağmen modem cd si varya onu acıyorum xp olanı acıyorum setup yapmıyor her şeyi denedim acaba sp3 olduğu icin olabilrmi bide gecen hafta kendi pc me format attım herhangi bi sorun cıkmadı

akşam eve gidince tekrar bir ağ bilgisi verirsen yardımcı olurum :)

driver programını da deneyebilirisin ;
Link :Driver_Magician_v3.65.rar

uyarı : katılımsız, üstünde oynanmış vs yapılmış xpler kullandıysanız problem yapabilir, her zaman msdn ve orjinal xp kullanın.

akşam eve gittiğimde versem ne değişecek acaba mesela enternet drive inı buldum indrdim diğer pc ile ama yükleyemedim sorun sizce nerde

setup dosyası hiç çalışmıyor dediniz eğer çalışmıyorsa o ara yapılan işlemlerden dolayı calısmamış olabilir, bu anda sistemi kapatıp acmadıysanız yüklememe yapmamış olabilir.
ağ driverınde problem olabilir
ağ lara kolay kolay bişey olmaz basit sebeplerden yapılan hatalardan dolayı çalışmaz.

ya mesela anakartı yükledim ama ekran kartını yükleyemedim ve mesela winrardan cıkardım dosyalar hatalı cıkıyor o pc de ama kendi pcmde normal hatasız çalışıyor aslında arkadaşım pc ci onma götürsem yaparda ben kendim yapmak istiyorum hemde bişeyler öğrenmiş olayım diyorum.

sistin o zaman diğer kullandığınız pc de bir sorun ( virus, sistem eksiklikleri )olabilir .

win 7yüklü idi format atmadan önce xp yükledim bundan dolayı olabilrmi

büyük ihtimal ben olmasamda arkadaşlarımız yardımcı olur. :)

Geri