format sorunum var bilen bakarsa sevinirim ( bu arada herkesin bayramini kutlarim

z_cool_xz

New member
Reaction score
0
arkadaslar yardim edebilirseniz sevinirineyse ben hemen konuya giriyorum .
format atiminda acemi degilim ama ilk kez bilmedigim bir sorun cikti takiliv kaldim. sorun su ki xp yi komple sildi format atarken silme seceneginde ondan sonra formati atilmasi gerektigi gibi devam ettim ama bu sefer bilgisayar hic bir seiklde acilmiyor ve bana cd den bilgi eksikligi gibisinden bir yazi veriyor sorunu aciklamiyorda ...
baska xxp cdleri ile denedim yine ayni hatayi verdi isin kötü yani bilgisayari hic bir sekilde acamiyorum

evet bilen varsa ve yardim edebilirse sevinrim

BIOS A GİRE BİLİYOR MUSUN

2 PARDUS KUR ONDAN SONRA XP

kur

YAPAMAZSAN

BENİ ARA 05384552859

Ara Benİİİ

Ara Arar Ara

de biosa girmeyiorum ki

format cd sinden windowsu SİLDİM VE ARDİNDAN YENİDEN SİSTEMİ YÜKLEMEK İCİN windows xp cd sini taktim bütün islemleri olmasi gerektigi gibi yaptim ve ekran windos yazisi ile acilmasi gerektigi yerde su yazi cikiyor
''WINDOWS BIR BILGISAYAR DISK DONANIM YAPILANDIRMASI SORUNU NEDENIYLE BASLATILMADI SECILI ÖNYÜKLEME DISKINIZDEN OKUNAMADI ÖNYÜKLEME VE DISK DONANIMIZI GÖZDEN GECIrın''

baska xp cd isi ile denedim yine ayni hatayi veriyor
beyler yapin bir bayram hediyeside su sorunumu cözeyim cevap bekliyorum

arkadaslar hal ettim sonunda setup ayarlarindan gerek kalmadi bu konuda bir sey yazmaniza konu kapatila bilir tesekürler

rami çıkarıp öyle dene yani ram olmadan format atmayı dene

ram olmadan bilgisayar açılmaz. biosta bilmediğin değişiklik varsa pili çıkarıp takmayı dene. ama sorun HDD de gibi. HDD kablolarını kontrol et. ayrıca 98 cd si ile fdisk yapmayı dene.

Geri