Format sonrası veri kurtarma YARDIM...!

femre34

New member
Reaction score
0
:uzgunCocuk:Arkadaşlar ben bi kaç gün önce format attım.Benim hdd 3 bölüm.Ve 90 gb lık yerel disk e de resimlerim vardı.Allahtan hızlı biçimlendir yaptım.Şimdi ben bunları kurtarmak istiyorum.Ayrıca e yi biçimlendirdikten sora 4 gb lık dosya attım.Bu veri kurtarmayı olumsuz etkiliyomuş:Keşke atmasaydım .Ama şimdi bu resimleri geri getirmem lazım.Acil yardımlarınızı beliyorum. :uzgunCocuk:

Ontrack EasyRecovery Professional böle bir porğram var sana yarımcı olur

Bende bi soru sorayım silinen dosyayı geri getirmeyi engelleme yolu varmıı? =)

Fliscav die forumda arat yoksa ben sana upload ederim.Program işe yarıor benimde gitmişti Resimlerimin hemen hemen tamamını geri getirmiştim ; )

forum da var arkadaşım arattır

nasıl aratcam?veri kurtarma diorum başka şeyler çıkıyor.

-=C4ŠĦ=-;4592364' Alıntı:
Fliscav die forumda arat yoksa ben sana upload ederim.Program işe yarıor benimde gitmişti Resimlerimin hemen hemen tamamını geri getirmiştim ; )

Kardeş araattım hiç bişe yok..uploadını bekliyorum..

tamamını kurtramazsın. Kurtardığın kısmına da şükret. Sonuçta siliyosun.

Merak ediyorum ayrıca. 90 gb ne resmi vardı diye? bir jpeg resmin yaklaşık 50 kb olduğunu düşünürsek. bmp dahi olsa ortalama 2-3 mb biri:p

-=C4ŠĦ=-;4592364' Alıntı:

kardeş allah senden razı olsun.Tuttuğunu altın etsin.Fotolarımın neredeyse hepsini kurtardım.Ne muradın varsa gerçekleşsin:Dçok teşekkür ederim.

Geri