Format Dvd si yapmak ?

JoNeRR*

L![se]L!
Reaction score
0
GözlerimiN gözLerine değiDiği her aN akLımda.. Olu
Beyler forumdan vista ultimate yi indirdim.2 kere nero ile dvd ye yazdım ama bilgisayarı açarken cd den önyükleme için bir tuşa basın yazısı gelmiyor :S
Dosya iso formatında.Ama bir türlü beceremedim lütfen bir yardımcı olun :vur

iso formatın yapmazsan açılır dosyayı sanal sürücde aç sonra dosyaları normal formatta yazdır

iso olarak yapamazsın dostum

aslında sorun yok ama normal önyükleme için bir tuşa bas demesi bas sende ön yükleme yapsın

bak şimdi biosu karıştırma sen aslında en güzeli ordan formatlamak ama sen böyle yap

iso dosyasını alchol 120 veya benzeri bir programla aç normal dosya formatında kaydet dvdye ondan sonra sana gelir önyükleme yapmak için bi tuşa basın yazısı

bak şimdi biosu karıştırma sen aslında en güzeli ordan formatlamak ama sen böyle yap

iso dosyasını alchol 120 veya benzeri bir programla aç normal dosya formatında kaydet dvdye ondan sonra sana gelir önyükleme yapmak için bi tuşa basın yazısı

Hemen deniyorum.Eğer bi sorun olursa 10 dk sonra tekrar dönermim size.

biostan ayarlı değilse isoyu düzgün yazsan da o yazı gelmez biostan ayarı yapman lazım

ALCHOL le aç dosyayı içindeki tüm dosyaları bir klasör içne at normal formatta yada winrarla aç nasıl istersen ama normal formatta olcak

yazarkende neromu kullanıyon veri dvd si yarat deyip yazdırcan

pc'de kurulumu varsa imageburn ile yazdır dvdye 4x hızında..

Pc de sadece bi tane iso doyası var o kadar.

ALCHOL le aç dosyayı içindeki tüm dosyaları bir klasör içne at normal formatta yada winrarla aç nasıl istersen ama normal formatta olcak

yazarkende neromu kullanıyon veri dvd si yarat deyip yazdırcan

Çok sağol usta.Ama yine bir sorun var =))
Şimdi o programla açtım ama içindeki dosyalar yok sadece bir dosya var.
Kalıp yazma yardımcısı ile mi yazdıracağım?
Buda resmi
iohhli.jpg

tmm doğru yerdesin içine almış sanal sürücü dosyayı ordan göremezzsin çık ordan

bilgisayarıma gel orda sanal sürücün var oraya tıkla aç bütün dosyalar orda tut hepsini masa üstünde normal bi klasörün içine at

çift tılama sakın kuruluma başlar sakın ha sağ tıkla aç de ok ben burdayım sorun olursa yaz

Ben Internetten Pek Fazla Anlamam Ama Eger Işini Bitiremedin Se Beni Takip Edip Bios Ayarlarını Beraber Ayaralayabiliriz. Ne Dersin ????

sen yazdır veri dvdsi şeklinde bütün dosyaları ondan sonra ben burdayım tmm de bana beraber atalım format ok

Geri