Format Attıktan Sonraki Sorunum

burak_790

New member
Reaction score
0
bigün bilgisayarım açılmadı.ben de format attım.format atarken bana "eski dosyayı silip onun üstüne yazıyım mı?" gibi bişi sordu.ben de öyle yaptım.ama öyle yapınca %35'ten itibaren 10-15 tane dosya yüklenemedi.yine sorun oluştu.ben de yeni format attım.bu sefer onun üstüne değil de 'WİNDOWSS' adında yeni bir klasör oluşturarak ona yükledim.bu sefer oldu ama diğer dosya silinmediği için bilgisayar her açılışında bana hangisini açcağımı soruyo.eskisi açılmıyo.yenisi açılıyo.ama ben bununla uğraşmak istemiyorum.c klasöründeki eski WİNDOWS dosyasının içini boşalttım ama dosyanın kendisi silinmiyo.dosya silme programları da fayda etmedi.ben o klasörü silmek için veya açılışta o soruyu sormaması için ne yapabilirim?

sistem ayarlarında başlan gıç dizinini değiştir me ile ilgili seçenek var

yani boot.ini dosyasını aç kendinki hariç kullandığın diğer windowssatırını sil olay tamam dikkat yanlış bişi silme

kardesim pc ni cd-rom dan başlat ,sonra biçimlendirme ekranı gelecek ,ordan c yi tamamem sil ,sonra yeniden olustur c diye ,orda senı yonlendiriyo zaten.sonra c bi ekran gelır biçimlendirmeyle ilgili ordan biçimlendir.Böyle Yaparsan Bi Sorun olacağını sanmıyorum..

yani boot.ini dosyasını aç kendinki hariç kullandığın diğer windowssatırını sil olay tamam dikkat yanlış bişi silme
b-122574-fjtf.jpg

senin dediğin gibi resimde işaretli olan satırı sildim ama bişey değişmedi yine aynı soruyu soruyo.

kardesim pc ni cd-rom dan başlat ,sonra biçimlendirme ekranı gelecek ,ordan c yi tamamem sil ,sonra yeniden olustur c diye ,orda senı yonlendiriyo zaten.sonra c bi ekran gelır biçimlendirmeyle ilgili ordan biçimlendir.Böyle Yaparsan Bi Sorun olacağını sanmıyorum..
böyle yaparsam heralde format oluyo dimi?format istemiyorum.başka yol?

unlocker diye bi program vardı o işe yarayabilir silinemeyen sistem dosyalarını falan siliyo denemiştim işe yarayabilir

Ya dediğim gibi banada aynısı olmustu.Format Attım Düzeldi.Silmeyi Denesen Silmez Çünkü Xp o Dosyalarıda Sistem Dosyası Olarak Görüyo.At Bi Format Cok uzun surmez en fazla 30 dak. alır. Ama Dikkat Et Yine Üstüne Kurma :)

xp cd sini tak yükleme yapıyormuş gibi devam et sana windowsların kurulu olduğu bölümü açacaktır c e diye muhtemelen ilk yüklemeni c diye kurmuştur c yi sil sonra esc ye basarak yüklemeyi iptal et sorun sanırım çözülecektir

Geri