format atmak hakkında bana bilgi verirmisiniz acil

capkin_41

New member
Reaction score
0
format atmak hakkında bana bilgi verirmisiniz acil

türkçe mi windowsun

kendin atmak için mi bilgi istiyosun internette ara var böle konular

format ;bilgisayardaki kurulu olan diskteki tüm verileri siler ve baştan yükler bu sayede virüs,eksik dosya,hasarlar birçok sorun giderilebilir bu yüzden format bazı işleri iiçn gerekir gerekli dosyaları diger harddiske yedekledikten sonra format atabilrsin hiç bir sorun aklmıyaacktır:goz::clap

ßilmiosan hiç eLLeme ßenje.. Virüs Taraması Filan Yaptır.. Çünki Sen şimdi Dosyalarını Örn: D'ye Taşı Dijez.. Sadeje C'ye Format At Dijez Sen KompLe format atjan sonra ßise küfür etjen o yüzden sen virüs taraması yap.. işi bilen birine git ya arkadaşına yada parasını ver 15-20 ytL.. Atsınlar..

aslında bu konu hakkında bır bılgı veya sıte versenız ben de cok sevınırım.
su format olayını ogrenemedım gıttı. her seferınde 20 ytl vermek ıstemıyorum.sırf vermeyeyım dıye 1 sene de bır format attırıyorum. vıruslu vıruslu kullanıyorum pc yı.

Forumda değerli arkadaşlar vermişler.Bende kısaca anlatayım.Bilgisayar başlatılırken delete tuşuna basıyoruz
Karşımıza bios ekranı gelecek.Ordan boat seçenekleri olan bi bölüm var.Biostan biosa değişebilir.Çoğunlukla
2. yerde bulunuyor.Bu bölüme girince karşımıza üç şey çıkıyor.Bunların üçünüde cd-rom getiriyoruz ve F10
basıp kayıtlıyoruz.Ben anlatacaklarım bu kadar.Daha ayrıntılı bilgi forumda mevcut

Geri